Am si eu o rugaminte. As vrea sa intreb fetele care au nascut la cat timp dupa nastere le-au venit rusii? Eu am nascut normal si dupa 9 luni mi-a venit menstruatia. A tinut 7 zile si dupa inca 7 mi-a venit iar 4 zile. E normal? A mai patit vreuna la fel? Mi-e teama sa nu fie cumva alta sarcina. Eu am luat toata perioada anticonceptionale Exluton, insa am racit odata si am luat antibiotice. Dar asta s-a intamplat cu 2 luni inainte sa-mi vina prima data. Spuneti-mi din experientele voastre ca sa ma linistesc.
Am fost si la medic si a zis sa revin peste 10 zile ca nu-si da seama daca e sarcina. Pana atunci stau in tensiune.
Eu stiam ca imediat primul cilcu si pina pe la al 3, al 4 sint aiurea rau. Nu au nici o logica.
Tweety
nu te-am mai vazut de mult! Ma bucur sa vad ca esti bine
Mie mi-a venit CM-ul cam la 2 luni dupa nastere, dar probabil e altfel daca alaptezi...sau mai stiu eu....

Poze Laura
mie rusii mi-au venit in momentul cand am intarcat copilul adica pe la 9 luni dar sincer nu mai stiu exact daca am avut si dereglari
familia mea de-ale croitoriei animalutze
Eu am nascut prin cezariana ambii copii si intradevar menstruatia a venit cand s-a terminat lapticul(dupa 3 luni si apoi dupa 2 luni). Insa primele 3 au fost tare aiurea. Foarte abundente, lungi(cam 1 sapt) si dupa cateva zile aveam iar o sangerare usoara. In timp s-au reglat la loc. Chiar pot sa-ti spun ca UM de acum din ianuarie a fost prima normala de cand l-am nascut pe ERic.
Asa ca daca nu ai alte simptome eu zic ca e doar o dereglare. Un test ai facut totusi?
Eu iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE 
Si la mine a fost cam ciudatzel:dupa nasterea lui Alexandru am primit "musafirii" la putina vreme dupa intzarcarea baiatului,adica dupa 11 luni si jumatate.Dupa nasterea Luanei musafirii au sosit la 3 luni dupa nastere...si nu au mai plecat nici in ziua de azi,
fara intrerupere si cu punctualitate...chit ca Luana a supt tzitzi pana la 1 an si 3 luni...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...