Epilatoare bune
Sunt f suparata!!
Am avut un epilator fff bun, de la Zepter, care mi s-a stricat acum 8-9 luni + nu se mai fabrica. Parul crestea mai rar, mai fin, etc.,
Nu am fost multumita de nimic din tot ce am incercat in ultimele luni. (Rowenta, groaznic, firul de par crestea mai repede, cred ca il smulgea, si mai gros!!!, atat de gros incat il simteai chiar si dc avea sub 1 mm si un Braun, oribil, aceeasi poveste)
Fetelor, voi ati gasit un epilator bun (sa nu creasca par sub piele, la Zepter nu mi s-a intamplat,la restul da; sa creasca mai fin, mai rar)?
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Si eu sunt multumita de Braunul meu, are doua capete si atenuator de durere.
Nicoleta
mama lia spune:
Subscriu: Braun ....de ani de zile......mai cresc fire sub piele, dar in rest e super!!!
Olivia26 spune:
Eu am Braun de 6 ani si sunt foarte multumita de el. Inca nici nu mi-a trecut prin minte sa-mi cumpar altul.
There's no certainty, only opportunity.
Asteptam barza
mariarusu spune:
incearca de la philips ceva modele mai performante , ex cele cu gheata , are si capete pt taiat firul mai lung, astfel il vei putea smulge mai usor, atenuator de durere simplu si cu gheata , daca te intreseaza iti dau maine modelul exact, prietenele mele sunt multumite iar la pret e undeva la 280 lei , poti sa incerci cu incredere si braun silk-epil.
alinam spune:
Gina parerea mea e ca un epilator e epilator, adika smulge firul cu diskurile sau cu pensetele cresterea firului de par sub piele nu cred ca tine de marca epilatorului, mai de graba tine de cat de hidratata e pielea ..... cand se va inventa un epilator care sa faka si pilling imi iau si eu
.
eu folosesc de vreo 7 ani un braun de care sunt multumita.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
danielac spune:
eu am epilator Braun de 6 ani si am fost si sunt multumita de el,
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
sarrablu spune:
Eu folosesc un philips -satinelle soft. Si sunt destul de multumita. Numai ca ma doare un pic
blueeyes2003 spune:
Braun!
Intr-adevar mai cresc fire sub piele dar in rest este ok.
Mirela
8+Our little Miracle!
bb_yasmi spune:
braun silk epil, mie nu mi-a crescut nici un fir sub piele...
il folosesc de 2 ani!!!
vreau si eu un bebic!!