Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Hai mai Nana, este vorba de sanatatea ta si a lui bebe,fa in asa fel incat geamurile alea sa stea mai mult inchise.Incearca sa te feresti cat mai mult de raceala!Ai grija de tine!
Laurici eu am avut dureri de burta ca la CM timp de 2 saptamani.Nu te panica,daca testele sunt pozitive nu are cum sa mai vina CM.

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Picca, mie imi spune lumea ca e baiat tocmai pentru ca am greturi. Deci e foaaaarte stiintific estimarea. Ce o fi, sanatos sa fie!

Nana, sigileaza geamurile alea. Nu le lasa. La mine se fumeaza in birourile vecine si cand deschid usa imi vine sa vars. INsa nu ii pot obliga sa ramana sigilati la ei in birou.

Eu sunt acasa deja, mama se simtea rau si nu mai putea sta cu Alex, iar Alex desi nu are febra nu e in apele ei. E apatica si nu mananca. Haideti ca ma duc la ea, ca sta prea linistita la desene, sigur face ea ceva. Pupici si o seara buna.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici_27 spune:

blueeyes2003 Offf, sa te auda DD!!!!
Si sa iti explic si de ce sunt asa de panicata
O prietena de a mea a avut la fel, 2 teste pozitive, la fel, liniutele destul de vagi ca si ale mele si dupa ce si-a facut programarea la dr., cu o zi inainte sa se duca, i-au venit uratii!! Si medicul i-a spus ca e posibil sa fi fost, sau sa nu fi fost....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Dupa raspunsurile voastre m-am mai linistit , senzatia de disconfort continua, dar merg mai departe. Am fost la echografie azi si s-a vazut sacul gestational si vezica vitelina dar nu se vedea embrionul si deci nu se vedea nici activitatea cardiaca. Medicul a spus ca este prea devreme, eu fiind in 5 saptamani. Asa sa fie, sau sunt oare probleme ? S-a vazut la careva dintre voi , la 5 saptamani, embrionul sau sa se auda bataile inimii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara burtici! si eu pe la voi, ca vreau
neaparat sa fac niste urari :

Irlandeza, Piccaflor, Adimercedes, FELICITARI din toata inima! ma bucur tare mult pt voi! sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi si saricni usoare si la termen!

toate burticile FIV-oase si ne-FIVoase, foste Aspirante! sa stiti ca va urmaresc mereu si cu drag, mai ales ca suntem "vecine", mereu trag un ochi si pe la voi!

Andicu 16+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Am reusit sa ajung si la doctor. Exact la 6 saptmani. I-am vazut cuim ii batea inimioara. Asadar, va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta:
UM: 12 12 2006
DPN: 18 septembrie 2007
Data mea de nastere: 25 02 1978.
M-au amuzat testele de depistare a sexului copilului. La mine a iesit fetita peste tot. Apsopos, mai am si eu un link:
http://reclama/preconceptie.html?id=153

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Of, imi pare rau, linkul n-a aparut asa cum l-am scris eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Blue ...anul nasterii 1978.Te pup!
Laurici scumpa la fel am avut si eu simptome de CM si cind colo surpriza mare!...asa ca stai linistita...oricum pt siguranta de ce nu faci un bhcg? la Medsana iti dau rezultaul in aceeasi zi...
Roxana eeeee....fiecare are criteriile lui de evaluare a "semnelor" care dau de stire ce sex va avea ingerashul :))...vad ca mama a schimbat ideea azi si i-a trimis un mesaj sotului meu zicindu-i sa aiba grija de fete :)...deci azi era fara putza,maine sigur ii va creste iar hihihi...
Andicu scumpa mea iti multumesc mult!...uite ca incet incet se mareste gasca de foste aspirante ,mindre posesoare de burtici :)...tu ce mai faci? cum te simti?
Nana sper ca te simti un pic mai bine iubita

Pupici tuturor si o noapte linistita

Picca 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ruxi nu te speria ca sarcina e inca mica...eu am facut prima eco la 5 sapt. jumate si dr. mi-a zis ca mai mult ca sigur nu-l vom vedea pe bebe pt ca mult prea devreme....dar noi am avut noroc si exact cind sa se opreasca si-a facut aparitia si bebe...insa mi-a zis ca e un caz f rar!...si nu,nu i-am auzit inimioara atunci...stai linistita ca daca vei merge peste o saptamina il vei vedea,ok?

Picca 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by myral

Irlandeza de obicei daca nu ai probleme e bine sa nu iei nimic dar am vazut ca ai avut un avort spontan si mai bine e sa iei utrogestan ca e pt fixarea sarcinii. Si nu cred ca e intotdeauna adevarat cu selectia naturala ca atatea fete au avut probleme si cu tratament de sustinere au avut bebei sanatosi.

Myral7+

Asa am zis si eu, dar astia aici se pare ca au alte pareri. Pt. ca ele aici raman insarcinate imediat invaluite in aburii alcoolului, de nici nu stiu cine-i tatal, iar atunci cand pierd sarcina sunt chiar bucuroase.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput