Buna seara mamici cu sau fara burtici,
Stie careva unde se fac cursuri de Pilates in Bucuresti ? Eu am ramas dupa 2 nasteri cu o zona "mediana" mai pronuntata -asta ca sa nu zic ca am o burta descurajanta de-a dreptul - si am inteles ca acest tip de exercitii sunt foarte eficiente pentru marea mea problema.
Nu sunt in stare sa execut corect exercitiile numai urmarind DVD de aceea am nevoie de un profesor care sa ma indrume si corecteze.
Daca cineva poate sa-mi vanda un "pont" as fii vesnic si virtual recunoscatoare.
Multumesc mult,
Pimpa
Buna,
Una din salile unde exista cursuri de Pilates este Get Fit Gym http://www.getfit.ro/getfitgym.php. Daca nu ma insel, este o sala pt doamne exclusiv. Gasiti toate informatiile pe pagina de web.
Succes,
Ruxandra
Fetelor stiti de vreo sala in zona Calea Dudesti?
Nu cea de la piata de la Mall Vitan...
Bufi
Eu stiu ca era un club in cadrul scolii din spatele Mall-ului, poarta e vizavis de intrarea in parcare. Aveau sala de fitness si ore de aerobic. Aparatele nu erau prea grozave, dar nici pretul nu era mare. La aerobic se lucra chiar misto, si aveau orele seara de pe la 18-19.
Eu am auzit de aceasta sala de la o prietena, ca ar fi o cladire de sine statatoare...dupa semaforul de pe calea dudesti, unde faci stanga la mall...a doua strada la dr...
o sa merg maine si sa va spun ce si cum
Bufi