am si eu o problema,si v-asi multumi daca mi-ati da niste sfaturi.mi-a intarziat ciclul 11zile(ceea ce nu este foarte neobisnuit in cazul meu),dar cu toate ca mi-a venit as dori sa fac un test de sarcina.pot sa-l fac in timpul menstruatiei?este relevant?si daca da,ce teste sunt bune?
Kale, pai daca-l faci in timpul mentruatiei, inseamna ca nu prea esti gravida
.
Io zic sa-l faci maine dimineata, cu prima urina. Daca iese negativ si ciclul tot nu-ti vine, mai stai vreo saptamina, maii fa unul si daca tot negativ e, te sfatuiesc sa faci o vizita la doctor.
ale,ciclul mi-a venit azi.dar ma intereseaza daca testul va iesii corect daca il fac acum,in timpul menstruatiei.am auzit ca exista posibilitatea sa vina ciclu si peste o sarcina
Daca asa stau lucruile, atunci poti sa-l faci. Dar tot maine dimineata, ca hormonul detectat de stestele de sarcina este mai concentrat in urina de dimineata.
Sa fie cum vrei tu! 
Cel mai relevant este sa astepti sa treaca menstruatia sau sangerarea, ce o fi si apoi sa faci un test. Intarzierea poate sa fie si de la o dereglare hormonala. Asa ca nu strica sa mai astepti 2-3 zile sa vezi sigur ce si cum..
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Mai poti face un test de sange, ca acolo iese sigur.
6+