antibiotice ! Ajutor!

antibiotice ! Ajutor! | Autor: nasa

Link direct la acest mesaj

Fina mea tocmai a aflat ca este insarcinata.Dar aceasta veste vine dupa un tratament de1 zi cu cefalexin si 5 pastile de clatromicina + fervex, paracetamol, si tusin. ce parere aveti? Ar putea fi afectata sarcina?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Nasa depinde cand a luat acest tratament......La cate zile dupa intarzierea menstruatiei?

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasa spune:

da dupa cateva zile
dat ultimului ciclu aprox 15 nov 2006, iar tratamentul l-a inceput in 4 ian 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Cefalexinul e OK din cate stiu eu. Celalat medicament nu sunt sigura. Poate ar fi bine de investigat. Ce am gasit eu este ca e posibil sa nu fie OK dar nu sunt sigura.
Ar trebui sacereti parerea mai multor medici ginecologi vis-a-vis de clatromicina in sarcina.

bafta multa!
, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Trebuie discutat cu medicul ginecolog. Sunt medicamente care pot afecta fatul, dar riscurile nu sunt de 100%, asa ca trebuie sa va informati foarte bine. Doar dozele mari de claritromicina pot afecta fatul. Īn cazul diagnosticului de sarcina pus īn timpul tratamentului cu claritromicina nu se impune īntreruperea sarcinii, fiind īnsa necesara o urmarire atenta prenatala.
Si eu faceam un tratament la inceputul sarcinii despre care am aflat ulterior ca era contraindicat, am prietene care au facut si radiografii si n-au patit nimic. Asa ca stati linistite!

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu tocmai am terminat tratament cu claritromicina (7 tablete de 500 mg) pt ureaplasma urealitycum. Asta mi-a dat ginecologul. Si acum sunt in sapt 23. De restul nu stiu ce sa zic.
Anca

Mergi la inceput