Extensii - v-ati gandit vreodata?

Extensii - v-ati gandit vreodata? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Eu recunosc ca am inceput sa ma gandesc. De ce sa nu vad cum e si cu o claie de par? Recunosc ca mi-ar place sa experimentez.

cititi aici http://www.supereva.ro/info.asp?id=1055 si luati in considerare :)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Am vazut-o pe Daniela Gyorfi la o emisiune si i se vedea extensiile super penibil cand dadea din cap.
Sigur ca depinde de cine ti le pune , de care , etc dar ce te faci dupa ce dai atatia bani si arati groaznic cand iti "agiti" capul ?
ma batea si pe mine un gand dar mai demult insa m-am linistit.
Iar pozele pe care le-am vazut erau ale vedetelor de la Hollywood si nu se compara cu ce avem noi aici.Din cate stiu eu Andreea Banica are extensii dar mi se pare vizibila chestia.

oricum , daca va puneti vreuna extensii de par . sa ne tineti si pe noi la curent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Erata : i se vedeau extensiile .Am scris repede si nu am mai citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Eu as vrea sa- mi pun. Am vorbit cu un stilist care a zis ca deterioreaza parul. Acum...na, eu as incerca-o si pe asta ca sunt cam curioasa de fel...
Dar unde si cat stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

pai eu am inteles ca stica parul extensiile din par artificial, nu si cele din par natural
ultima data cand am fost la coafor ma vaitam de parul meu si stilistul vine fugutza cu un codoi de par, cica sa-mi pun extensii ... si pe moment m-am oripilat...adica sa pun parul altuia pe capul meu? si mai e si un fir de par alb acolo?...nasol sentimentul...ca sa nu mai zic ca, costa 800$ (cca 100 de shuvitze)si dureaza 6 luni parca
dar de vrut as vrea sa am parul desss, luuung si frumos...

anca

edit:pozele din link sunt pe bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Pe mine nu ma tenteaza. Daca il vreau mai lung, il las sa creasca (parul).

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu am avut extensii impletite cu parul meu, destul de lung si el, in codite afro. A rezultat o coama de codite lungi pana la mijloc. Efectul a fost super, totul a durat 12 ore cu 3 prietene congoleze pe capul meu, la un momendat doare scalpul infiorator, dar la mine nu a fost un moft, ci un accident cu o vopsea de par. Oricum, a fost super, altfel as fi purtat palarie 2 luni cel putin. Si nu aveam cum, eram in perioada de proba la job. A fost putin socant, dar a fost mai bine. Ceea ce va pot spune, este ca nu am rezistat decat o luna, pt. ca fiind foarte grele, au slabit radacina firului de par, si erau dificil de spalat, stateam o zi intreaga cu parul ud. Nu am rezistat asa decat o luna si jumatate, dar ma bucur ca am facut-o si pe asta. La scos, a fost greu, a mers doar cu foarfeca. Perioada, insa, a fost unica!!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Este un moft de celele mai multe ori si pretentios pe deasupra. Se intretin greu, sunt ca sa fie de calitate ar trebui sa fie din cele foarte scumpe. In plus, spalarea lor necesita o samponare si o masca mai speciala...

In fine, una peste alta, nu ma tenteaza!

Am avut parul lung perioade lungi si m-am mandrit cu el.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Andreea_k

Am vazut-o pe Daniela Gyorfi la o emisiune si i se vedea extensiile super penibil cand dadea din cap.
Sigur ca depinde de cine ti le pune , de care , etc dar ce te faci dupa ce dai atatia bani si arati groaznic cand iti "agiti" capul ?
ma batea si pe mine un gand dar mai demult insa m-am linistit.
Iar pozele pe care le-am vazut erau ale vedetelor de la Hollywood si nu se compara cu ce avem noi aici.Din cate stiu eu Andreea Banica are extensii dar mi se pare vizibila chestia.

oricum , daca va puneti vreuna extensii de par . sa ne tineti si pe noi la curent .

Eu am vazut azi o tipa in metrou(in cel mai adinc,unde e vesnic curent...)cu extensii.Dupa cum ziceam,la o rafala de curent mi-a aparut in fata un cap invelit in scoci(banda adeziva transparenta),asa aratau suvitele prinse de suvitele de par natural.
Eu am citit ca au extensii Oana Zavoranu si Andreea Marin,nu se vad dar e credibil la cit de rpd apar cu un par lung pin'la umeri sau cu un coc a la Irina Loghin .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Categoric, extensiile nu se lipesc cu banda adeziva. Africanii folosesc foarte multe feluri de coafuri cu extensii, si au adezive speciale, foarte rezistente, sau daca vrei codite afro, se impletesc foarte frumos pe parul natural, la baza. Ce avea fata de la metrou, era o porcarie care sigur nu apartinea unui stilist. Cunosc fete care nu poarta decat extensii, nici macar nu pot purta coafuri pe parul natural, pt. ca este imposibil (unii africani au genul acela de podoaba capilara ca a jamaicanilor, in care nu intra nici macar peria de par). Si ei aduc din Franta multe modele, unele super de calitate.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

eu folosesc extensii care se prind cu clipsuri si sunt multumita.
am ales sa fie sintetice pentru ca sunt deja coafat si mai si chestia aia cu parul altcuiva.......
ca pret au fost destul de accesibile:3 buc la 40cm lungime 3mil.
un alt avantaj este faptul ca te poti debarasa de ele oricand si nu deterioreaza firul de par.

Mergi la inceput