Sangerare intermenstruala
Am o problema! Sunt Z7 si azi dimineata am observat ca sangerez... de fapt nu e rosu... e un maroniu rosiatic asa... nu foarte mult cantitativ dar nici putin. Cam ca in prima zi de CM. Temperatura dimineata era 36.8 si ieri dimineata 36.7 deci in crestere...
Ce poate fi??? Ca sa fie de la ovulatie.. nu e cam mult??? Ma doare si burta usor asa... exact ca in prima zi! Pe 2 ianuarie cand mi-a venit a fost totul normal... atat cantitativ cat si calitativ. Azi noapte nu am putut dormi din cauza durerilor de sani si ma simteam foarte balonata... Imi este foarte frig si am o stare ciudata.
De o luna de zile iau Mastodynon, Vitamina E si acid folic. Poate sa aiba vreo legatura?
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
Raspunsuri
andreeaben spune:
quote:
Initial creeata de bibyrox
Am o problema! Sunt Z7 si azi dimineata am observat ca sangerez... de fapt nu e rosu... e un maroniu rosiatic asa... nu foarte mult cantitativ dar nici putin. Cam ca in prima zi de CM. Temperatura dimineata era 36.8 si ieri dimineata 36.7 deci in crestere...
Ce poate fi??? Ca sa fie de la ovulatie.. nu e cam mult??? Ma doare si burta usor asa... exact ca in prima zi! Pe 2 ianuarie cand mi-a venit a fost totul normal... atat cantitativ cat si calitativ. Azi noapte nu am putut dormi din cauza durerilor de sani si ma simteam foarte balonata... Imi este foarte frig si am o stare ciudata.
De o luna de zile iau Mastodynon, Vitamina E si acid folic. Poate sa aiba vreo legatura?
Biby
ma gandesc c poate fi o endometrita,adica o inflamatie a mucoasei uterine,care poate da mici sangerari in afara cicl. menstr.pt ce faci trat cu mastodynon si vitamina E?ceva mastoza ?nu are legatura cu sangerarea,eu nu stiu sa aiba influenta.daca ai si frison s-ar putea sa fie si o infectie .poate ar trebui sa faci niste analize si un test papanicolaou-pt ca sangerarea poate veni si din colul uterin-sa fie o colpocervicita.
sanatate si ne mai auzim pe aici
Andreea si bebe Andrei
bibyrox spune:
Andreea SUNT INSARCINATA!!!!! Am doua teste super pozitive!!!!! Nu-mi vine sa cred!!! Asta da MINUNE!!! CICLU PESTE SARCINA!
Biby
lalalili spune:
Buna!
Nu ne cunoastem dar am vazut intamplator ca ai o veste extraodinad de buna si ma bucur din suflet pentru tine.Sarcina usoara si sanatos si frumos!
Sper sa nu te superi ca mi-am permis sa ma bucur si eu alaturi de tine.
Doamne ajuta sa fie bine.
papadie spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Andreea SUNT INSARCINATA!!!!! Am doua teste super pozitive!!!!! Nu-mi vine sa cred!!! Asta da MINUNE!!! CICLU PESTE SARCINA!
Biby
ti-am zis eu...:)))
FELICITARI!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush