ce imi doresc pentru la anul?
anul trecut de revelion mi-am dorit lucruri de bun simt:sa fiu fericita ,sa -mi gasesc linistea, sa fiu sanatoasa, bla,bla, bla.
nimic nu s-a intamplat:am sanatatea in pioneze iar cele mai crunte migrene le-am avut in vara acestui an, am probleme cu genunchiul ,ma doare spatele, sunt nervoasa, jobu-ul meu e de kk, cel mai urat episod de raceala l-a facut fiica-mea de Craciu, am datorii la banci,am vandut masina, am plans, am muncit degeaba, m-am certat cu lumea...
anul acesta imi doresc ca in noaptea dintre ani sa stau cu paharul de sampanie in mana alaturi de sotul meu la un restaurant frumos imbracata sexi chiar daca am cateva kg in plus si sa-mi doresc lucruri frumoase si indraznete:sa slabesc, sa imi schimb jobul, sa plec in strainatate in vacanta, sa imi cumpar haine scumpe, sa dansez, sa rad si sa ma joc cu fetita mea mai des, sa iau examenele la master, sa am chef de invatat,sa nu mia fiu deprimata.
VA DORESC CE VA DORITI CEL MAI MULT! SA VI SE IMPLINEASCA CELE MAI ASCUNSE DORINTE, ACELEA PE CARE NICI NU INDRAZNITI SA VI LE DORITI!
IMI DORESC UN SFERT DIN FERICIREA DE LA 21 DE ANI!ATAT!

Viorica
Ingerasul meu Shalini 
Raspunsuri
Ramonika spune:
lucrurile se intampla, indiferent de ce dorinte ne punem noi de revelion! iti dai seama ca nimeni din lumea asta nu si-ar dori ceva rau pt anul care vine, totusi lucruri rele se intampla zi de zi.
si ca sa raspund la subiect cel mai mult imi doresc sanatate pt mama mea. cel si cel mai mult.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Carmen_Marieta spune:
Imi doresc sanatate pentru cei dragi, si un copil.
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
miria_cristina spune:
Liniste sufleteasca si multa sanatate!!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ludmmyla spune:
Imi doresc un an mai bun in care sa ne reusesca ceea ce ne-am propus, sa avem parte de sanatate si bucurii alaturi de fetita noastra draga.
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)
virgiL spune:
draga viorica,nu trebuie sa te lasi demoralizata de o durere de spate sau de niste migrene,nici de servici si nici ca a trebuit sa vinzi masina,sau ca ai datorii la banci.cand am citit despre tine parca ma vedeam pe mine la sfarsitul anului trecut(mai putin partea cu migrenele,dar pe mine ma chinuie rau spatele si un calcai).dar am luat masuri:am pus mana pe una bucata pix si una bucata de hartie si am inceput sa scriu-PLANURI PT.2006-si trebuie sa stii ca nu a ramas nimic neinedplinit,ba chiar am facut si peste,dasi la momentul la care imi faceam lista de dorinte eram constienta ca e putin probabil sa duc la bun sfarsit macar jumate din ce scrisesem.am scapat de cele mai multe datorii,mi-am luat alta masina,lucrez la un alt servici,am avut concediu(primul dupa multi ani,primul petrecut in afara tarii).e adevarat ca totul s-a facut cu multa munca,sacrificii si evident cu alte datorii,dar ma simt atat de bine cand bifez cate un obiectiv de pe lista drept indeplinit.asa ca nu lasati dorintele sa ramana ascunse,nu va fie frica sa va doriti ceva,in noaptea de rev.intocmiti lista si pe parcursul anului folositi-o drept combustibil,motivatie cum vreti sa-i ziceti.
va doresc un an bun ,plin de speranta si optimism,multa sanatate si numai bucurii!!!
aku fug sa pun la cale ultimele detalii ptr.singurul obiectiv pe 2006 ce-l mai am de finalizat:un revelion la restaurant cu sotzul meu(caci ultimii 9-10 ani l-am petrecut acasa)

virgiL spune:
a... si era sa uit..nu v-am zis ce-mi doresc pt. la anul...vreau sa fie un an linistit,cu sanatate la toata familia,cu o vacanta frumoasa,mai mult timp cu sotul si fetita mea,vreau sa fac sport,dar mai multe o sa scriu pe lista cu planuri 2007.
va pup si LA MULTI ANI!
virginia
nikole spune:
Imi doresc sa vina bb-ul sanatos,cu voie buna, sa reusesc sa ajung in tara sa imi vad parintii, sa nu imi pierd job-ul, si sa ii vina mintea lui al meu...sa plecam de aici cat mai repede, sa-si doreasca sa plecam.
Imi doresc sa "avansez"... sa fiu mai calma, mai inteleapta, sa fiu un om mai bun,sa am posibilitatea de a ajuta mai mult...cam atat, de fapt daca stau si ma gandesc mai bine, lista e lunga, dar astea sunt prioritatile...
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
madau spune:
Eu imi doresc sanatate si bucurie ptr toata familia, sa ramanem la fel de uniti si fericiti si un bb2 in burtik![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
pisimuky spune:
Imi doresc pentru anul viitor o nastere usoara, un bebe mic sanatos, sanatate pt. mine si copiii mei, imi doresc sa divortez, sa-mi cumpar o locuinta in alt oras, sa o rup cu trecutul de tot si sa incep alaturi de copilasii mei o viata nou, mult mai buna si mai frumoaa. Imi doresc sa slabesc dupa nastere si sa arat traznet! Cam multe pretentii, nu ? Va doresc implinirea tuturor dorintelor pentru anul care vine ! La multi ani !
Mamica de
nazdravan Rares si
cu al doilea
.
Good things last forever.