la ce medic/clinica?

la ce medic/clinica? | Autor: livia

Link direct la acest mesaj

Este vorba de bunica mea la care tin foarte-foarte mult.De ceva timp are probleme de sanatate si mama ar vrea sa o aduca de la tara in Bucuresti sa-i faca analize mai amanuntite daaar ,nu stie unde?!
Ati putea sa ma ajutati si sa-mi spuneti un cabinet,spital, policlinica unde ar putea sa-si faca mai multe inveastigatii fara sa se deplaseze de la un dr.la altul?Ea e foarte batrana si merge foarte greu...

Multumesc mult de sfaturi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pentru asta ar trebui internata cateva zile. Asa ar fi cel mai bine. Spitale bune sunt: Floreasca, Municipal, Vitan-Barzesti..

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

De ce analize/investigatii are nevoie?
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

cred ca are ceva la rinichi ca urineza foarte -foarte des ,mai ales noaptea. ca nu poate sa se odihneasca deloc din cauza asta si o mai si doare f.rau in zona rinichilor.
As mai vrea la cardiolog ca ameteste si cade uneori,si niste analize de sange mai amanuntite...

Cam atat!

pup si multumesc din suflet de indrumari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Multumesc pt raspuns.
Vorbim dupa Revelion.
Sper ca tatal tau este ok.
Un An Nou fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Pentru problemele urinare, iti recomand sa incerci la Spitalul de Nefrologie Carol Davila - este cel mai bun pentru asa ceva, din cate stiu eu. De asemenea, medici urologi foarte buni si investigatii pe masura se pot face si la Spitalul CFR2. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

mama s-a operat la CFR2 si suntem foarte multumiti
cand era internata veneau acolo oameni care au fost inainte la Fundeni, Municipal, Floreasca si erau indrumati tot la CFR 2
nu este un spital foarte cautat dar sectia de urologie se pare ca este printre cele mai bune daca nu cea mai buna

sanatate multa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

si...un nume de medic de la cfr 2 ???

multumesc din suflet!!!

Mergi la inceput