Sarcina 6 luni iese deja lapticul?
Fetelor am si eu o nedumerire,sant
24+si deja a inceput sa-mi iasa laptic e normal stie cineva sau trebuie sa ma alarmez?
Fetitei cea mici am incetat sa-i dau piept cu doi ani si sase luni,eream deja gravida in 2 luni si laptele a stacnat,dar acum am observat ca de vreo saptamana a inceput sa curga iara.Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
wolf elena
Raspunsuri
Sori1980 spune:
Mie imi iese de la 5 luni, am zile cand iese cate putin colostru si am avut zile cand am pus tampoane de alea speciale pt alaptat pt ca a iesit mult si mi-am patat bluza. Cica e normal, e bine ca sunt canalele desfundate, asa mi-au spus alte fete pe forum.
Sori 22+
blueeyes2003 spune:
Elena stai linistita ca este normal.Si mie tot de la 24 saptamani imi incepuse sa curga,uneori mai putin alteori mai mult incat imi pata si bluza.Cum zice si Sori,ai canalele desfundate si asta e de bine.Bafta!
CRACIUNUL APRINDE LUMINA DIN SUFLETELE NOASTRE! 
CRACIUN FERICIT!
Mirela

www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!
Monicutz spune:
Stai linistita, la unele mamici vine si de la 4 luni iar la altele doar dupa ce nasc. Depinde de hormoni probabil.
, 31+
gabdyd spune:
oho, si inca cum!
dar nu e o regula, aveam laptic destul inainte sa nasc, dar dupa ce am nascut a trecut o zi si ceva pana am reusit s-o hranesc pe bebica.
nu te speria!
diana
cde
Shine spune:
Elena,
si la mine tot pe la 6 luni a inceput sa curga ceva...
nu stiu daca este chiar laptic.
Eu stau cu tampoane pentru sani toata ziua, si se intampla rar sa nu curga nimik.
Am luat unele lavabile de la avent. Costa vreo 400 de mii, sunt 6, si sunt ok, k le speli si le folosesti bine merci.
Sarcina usora in continuare.
Shine
32
ElenaGiulia spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri fetelor,nu imi mai fac griji acum.Eream doar putin ingrijorata pentru ca la primele doua sarcini a inceput sa curga lapticul decat dupa nastere.Va pupam dulce aveti grija de voi
wolf elena
m_monique spune:
si mie pe la 6 luni a inceput sa-mi curga sanii. prin luna a 8-a secretia nu a mai fost abundenta.
la 24 ore dupa nastere am inceput sa-mi alaptez puiul. la inceput a fost acest colostru. la 48 de ore dupa nastere a inceput sa vina laptele.
acum sunt laptareasa sefa.
Andrei
Nunta noastra
tanima_i2002 spune:
Eu am avut o sarcina pierduta la 8 sapt si dupa chiuretaj am inceput sa am lactatie care s-a pastrat multe luni inclusiv pe perioada acestei sarcini. Acum alaptez fara probleme si lapticul curge in valuri fara sa fie nevoie sa traga bebe prea mult.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze