vanzare garsoniera ipotecata

vanzare garsoniera ipotecata | Autor: alecsxa0208

Link direct la acest mesaj

Buna!In luna iunie 2006 am cumparat o garsoniera in baza unui credit ipotecar.M-ar interesa daca o pot vinde in viitorul apropiat,sau exista o limita de timp.Este posibil sa cer un credit de refinantare,sa o achit,si apoi sa o vand imediat?Sunt cam in ceata la capitolul asta...Ma puteti ajuta?

"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care mi nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

numai cu acordul bancii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

am doar o idee care ar putea sa mearga. da anunt de vanzare cere ca si arvuna suma care trebuie achitata sau explica exact situatia cumparatorului .daca exista limita de timp nu stiu ,adica pana poti sa vinzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

explici situatia cumparatorului. el poate prelua creditul tau sau sa achite suma care o mai ai tu de plata si banca sa ridice ipoteca. vezi k daca nu ai 3 ani de cand ai cumparat-o..platesti impozit 16% din valoarea profitului.
de la anu' nu se stie ca va fi..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Multumesc mult pt sugestii.Sigur,voi anunta cumparatorul despre situatia garsonierei,desi nu stiu cati ar fi dispusi sa preia creditul meu(eu una,nu as prelua un credit al altcuiva).MirelaV,auzisem si eu chestia despre impozitul 16%,dar nu eram sigura daca mai e valabil.Daca nu se schimba lesgislatia la anul,nu am decat sa mai astept 2 ani jumatate.Pana atunci,sper sa o pot inchiria,cu acordul bancii.
multumesc mult!

"Doamne,da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care mi nu le pot schimba,curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a discerne intre ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Nici vorba 16%,am scris detaliat la "casa noastra,dulce casa ",e la pag 4 impozitul pe banii obtinuti in urma vanzarii casei.3%pana in 3 ani ,2%peste 3 ani .Cititi ca am scris detaliat din Romania Libera.

Mergi la inceput