Revelion 2007 propuneri pe ultima 100 de m

Revelion 2007 propuneri pe ultima 100 de m | Autor: Umflatzel

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor,
cine stie de vreun restaurant sau club in Bucuresti care mai are locuri pt revelionul de anul acesta?
Anul trecut am nascut-o pe cea mica si am stat acasa de revelion dar anul acesta as vrea sa merg sa ma simt si eu bine, sa dansez...
E cineva interesat sa ne strangem mai multi din comunitatea DC? De mult vreau asta...de cand eram insarcinata cu primul copil (acum are 3 ani) si iata ca abia acum pot avea ocazia...
Oricine e binevenit...in clubul celor fara aranjamete de Revelion sa petrecem impreuna, totul e sa gasim locatia potrivita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Super idee!Nu siu cati te vor isoti de pe DC.dar merita incercarea.

Locatie?la mine la munca:Club Purple!Revelionul costa 2 mil 500 mii cu bufet suedez,si distractie maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Si distractia cine o asigura, Dj, formatie ceva? E super clubul asta are si net...

Mergi la inceput

mamy_taty, tu lucrezi de revelion?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Umflatzel

Si distractia cine o asigura, Dj, formatie ceva? E super clubul asta are si net...

http://community.webshots.com/user/umflatzel

Dj...toate genuriile de muzica,in afara de Manele..e si show ,asa cum ai vazut probabil in pozesi pentru Domni si ptr. Doamne!Acum plec la munca si daca vrei iti dau mai multe detalii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Umflatzel

mamy_taty, tu lucrezi de revelion?

http://community.webshots.com/user/umflatzel

Mai mult ca sigur

Mergi la inceput

mai fetelor, pe unde sunteti?
nu mai e nimeni pe-aici?
bombardati-ma cu oferte de revelion...pana acum suna tentant la Purple...dar ne mai gandim un pic.
eu am trimis o tona de mailuri si prin regie dar nici un raspuns nu am primit decat de la Bamboo si un club care cica nu mai avea locuri...era 25 Eur intrarea ce e drept...doar intrare si un coctail mi se pare in banii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Eu fac la Calise cu vecinii de bloc. Nu stiu cum e, o sa vad acum. Si nici nu stiu daca mai sunt locuri. Si costa 1.700.000 biletul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput

Locuri mai sunt!Deci:2500 000 lei/pers si include:Free Bar[toata bautura "moka",o sampanie la masa,aperitive,tort si promisiunea unei Distactii pe cinste..aseara a fost Supercred ca baga iar poze noi pe www.nrj.ro -poze Club Purple...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Si eu sunt pe ultima suta de m. Cine merge la Purple? Mai sunt locuri?

Mergi la inceput

mami_tati spune-ne si noua pe unde e club Purple si pana cand mai putem rezerva locuri...

Mergi la inceput