pt mamicile care au avut CM peste sarcina?

pt mamicile care au avut CM peste sarcina? | Autor: rocsanik

Link direct la acest mesaj

buna seara fetelor!
si eu am aceasi problema...(sau sper)
sa o luam cu inceputul pe 23.oct.2006 a fost UM
pe 23 noiembrie nik dupa aproximativ o sapt
au aparut si semnele somnolenta ameteala arsuri dimineata pofte ( am mancat un castron de muraturi singura) constipatie balonare
in metrou mi se parea ca toata lumea miroase a rugina si la serv ca toata lumea miroase a fum cu toate ca nu se fumeaza in birouri
dar cel mai puternik semn era cu somnul ma trezeam efectiv chiauna de parca as fi baut toata noaptea nici cand eram copil nu imi aduc aminte sa imi fi fost atat de greu sa ma trezec
pe 10 decembrie dimineata mi am facut un test de sarcina (sure chek )
si a iesit o liniuta si o a doua care era mai mult o pata decat o liniuta pe 12 dec pe la doua a inceput sa ma doara capul dar sanatos de tot nu asa in gluma la juma de ora observ la toaleta o scurgere maromie (fara semne de sange ) am intrat imediat pe DC si m am mai linistit cand am vazut ca multe mamici au asa ceva m am lungit cat am putut pe scaun si am stat linistita pana spre seara si ceva urme de rusi dar foarte stranii (era defapt o culoare rozalie in care se vedeau punctulete sau firisoare mici mici de sange ) am ajuns acasa cu chiu cu vai pt ca ma luat o greata de nu vedeam pe unde merg
si am stat cumintica in pat pana dimineta
a doua zi dimineata mam trezit intr o balta de sange
greata si durerea de cap au aparut si ele imediat si asa am tinuto toata ziua acum imi era pofta acum imi era sila
dar pana spre seara sau linistit toate si rusi si durerea de cap
si azi a treia zi si greata
si dupa toate astea ma gandesc ca poate e cm peste sarcina pt ca eu deobicei nu am simtome inainte de rusi doar cateodata imi amorteste mijlocul dar atat si deobicei ma tine 7 zile
a si am uitat de sani durerosi (eu nici nu stiam ce e aia) au inceput sa ma doara cu 5 zile inainte de data rusilor (23 noiembrie) si inca ma dor si acum

as vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa
si daca poate sa fie o sarcina ????

o seara buna
rocsanik

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Faptul ca te-ai trezit intr-o "balta de sange" si nu te-ai dus la ginecolog imediat....mie imi da de gandit!
Poate fi sarcina, hemoragia despre care vorbesti sa fie eliminarea hematomului periimplantare ....dar e greu de spus. Mergi la medic si dupa control pe masa si eco se poate pronunta. Daca dupa hemoragie fatul e mort in uter??????? Doamne fereste, dar poate fi asa! Atunci tre chiuretaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si eu sunt de parere ca trebuie sa mergi la medic.Doar asa vei sti cu adevarat ce se intampla.Mai fa si un test de sarcina.
Si mie mi-a intarziat cateva zile dar testele de sarcina ieseau negative.Pana la urma mi-a venit CM dar aveam o senzatie de rau mai tot timpul.Am mai facut un test si dupa ce mi-a trecut dar era tot negativ.
Bafta!Te asteptam cu noutati!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Nu vreau sa-ti dau vreo veste proasta, dar balta de sange?? Mergi la medic.
Sangerarea de implantare e redusa cantitativ.
Poate totusi e bine. Dar numai la medic vei vedea.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

E posibil sa fi fost un avort spontan. Si io zic ca trebuie sa te duci la medic.

Monica si Eduard (2 ani jumate!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsanik spune:

multumesc pt raspunsuri
stiu ca trebuie sa merg la doctor
am programare sambata (maine dimineata)
si stiu ca poate sa fie un av spontan
(am mai avut unul tot in decembrie anul trecut)
tocmai daia am intrat aici incercam cred
sa ma inbat cu apa rece ca poate e totusi bine...
balta de sange a fost
dar a fost pt ca nu eram eu pregatita
pt ca in prima zi era forte putin
si nu ma asteptam sa se declanseze CM
adik comparativ cu alte dati a fost mai putin zic eu
de la 5 zile normal + inca 2 asa un pic pana la terminare
acum au fost 3 zile normal

partea buna e ca inca imi este foarte somn
am arsuri mai puternice si sanii ma dor inca
si sunt mai mari si tari

partea prosta e ca aseara am eliminat un cheag destul de mare
de aproape un cm latine pe 1.5 - 2cm lungime
si forte inchis la culoare aprope negru

asa ca mia murit si speranta ca poate sa fie cm peste sarcina

si singura curiozitate mai e pt maine
sa vad ce grozavie imi mai spune si doc

va multumesc mult pt raspunsuri
si va doresc o zi si un wk frumos
pupici rocsanik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Nu te necaji, asteapta sa vezi ce spune dr. Noi ne dam cu parerea, dar nu te-am consultat, ca sa vedem ce e.
O sa ai si tu bb, nicio grija. De obicei, sarcinile neviabile sunt cele care sunt eliminate de organismul mamei.
Fa-ti totusi si niste analize, sa nu ai prob de coagulare a sangelui sau de implantare (endometru prea subtire).

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput