pasta de dinti

pasta de dinti | Autor: diana11

Link direct la acest mesaj

lbireii s Ce pasta de dinti folositi?
Se poate face la stomatolog o curatire a dintilor, nu detartraj.

Diana.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Scuze am scris cu fetita in brate si mai scrie si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Eu am gingii slabe si moi asa ca doctorul stomatolog(care e si prietena mea) mi-a recomandat Lacalut sau Parodontax.Asta e si pentru sangerari ale gingiei.Mi-am luat din Ro ca aici nu gasesc.
Sunt multumita:)

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu folosesc de mult timp Blend-a-med si spre surprinderea mea aici nu se gaseste. Acum am de gand sa-mi iau Sensodyne. A mai folosit cineva ca reclama multe spune...

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am cumpar ultima data sensodyne, adica acum 2 saptamani. Imi place cum spala, deocamdata , adica imi simt dantura foarte curata, nu stiu cum sa spun , in comparatie cu blend-a-med, colgate nu imi place deloc. Nu am probleme mari ca sa vad ceva rezultate, decat ca f. rar ca mai doare o masea cand imi intra ceva dulce.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Cred ca voi cumpara si eu sensodyne. Mi-a fost recomandata si de medic pentru ca am o sensibilitate la nivelul gingiilor.

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu folosesc sensodyne si is foarte multumita.O folosesc pentru gingii ca sangereaza foarte usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele eu imi iau Glister de la Amway si sunt ff multumita de ea.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Lacalut este intr-adevar foarte buna si mai este o pasta de dinti homeopata care imi placea foarte mult. Am uitat cum se cheama(cred ca Homeodent), poate stie cineva, e facuta in Franta.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela1974 spune:

La stomatolog se poate face un periaj profesional. Pasta de dinti poti folosi Parodontax, recomandata pt. gingivite, parodontopatii, Sensodyne e pt. dinti sensibili la dulce, cald, rece...
Eu iti mai recomand o apa de gura Corsodyl care se foloseste in asociere cu Parodontax.Se foloseste o saptamina de 2 ori pe zi dimineata si seara.
Daniela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Tot Sensodyne folosesc si eu si sunt multumita (gingiile nu mai sangereaza).

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput