Cum va coafati de Craciun sau de Revelion?

Cum va coafati de Craciun sau de Revelion? | Autor: grodear

Link direct la acest mesaj

Cum va coafati de Craciun sau de Revelion? Ceva mai elaborat la coafor sau la repezeala acasa? Va schimbati look- ul total pentu sarbatori sau doar il imbunatatiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu nu stiu daca Revelionul sau Craciunul sunt momente cand e nevoie sa-ti schimbi look-ul, dar cu siguranta merita sa te aranjezi.
Acuma depinde de toaletele pe care le imbraci si de locul unde il petreci.
Eu, spre exemplu, voi merge la coafor, unde merg de regula in fiecare saptamana, dar nu pentru ceva sofisticat pentru ca voi face acsa cu prieteni vechi si rude.
Daca as fi acceptat o invitatie mai pretetntioasa pentru noaptea de Revelion, atunci mi-as fi facut o coafura mai sofisticata si as fi imbracat o rochie mai de fitza.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu de cateva saptamani, cochetez cu ideea de a ma tunde. Daca ma hotarasc, acela va fi noul meu look de sarbatori!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

quote:
Originally posted by tlaura

Eu de cateva saptamani, cochetez cu ideea de a ma tunde. Daca ma hotarasc, acela va fi noul meu look de sarbatori!

Laura, mama lui Andrei

Poze

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Parul ala asa frumos si lung sa-l tunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu ma tund putin si adaug putina culoare. In rest nimic deosebit ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Da Silvana, parul este frumos, dar din pacate sunt clienta topicului "imi cade parul rau"!
Bineinteles ca si sotul a avut aceeasi reactie, asa ca nu stiu daca ma mai tund; eu tin cont si de parerea lui.

Mergi la inceput