Fetelor m-am bagat cu subiect nou ce sa fac ca nu mai am alta solutie : are cineva de dat o programare la dr Herghelegiu?oricand luna asta sau luna viitoare...
Multumesc fain de tot
32+
+
Mimishoru'(2 ani si 8 luni)
Ai incercat la http://www.spitaluleuroclinic.ro/ ?
Eu ma reusit sa-mi fac programare cu 3 sapt. inainte. Cred ca acum gasesti si mai repede, pt. ca eu am inimerit perioada cand a fost in concediu... Aici e zilnic, spre deosebire de sanador.... probabil de-asta la Sanador programarea trebuie facuta cu minim 3 luni inainte... si aici dureaza mult mai putin.
Eliana (24 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
si la euroclinic tot pana la sf lui ianuarie e ocupat 
elyanne multumesc oricum
32+
+
stiu pe cineva care avea programare la dr herghelegiu,la sanador,pe 3 ianuarie si nu se mai duce.nu stiu daca intre tp si a anulat programarea,dar as putea s o intreb.sa mi spui daca te intereseaza.
Ana, ai incercat sa le spui alora de la Euroclinic ca este urgenta??
Daca nu suna si spune ca e urgenta, ca ii rogi mult sa te bage peste si eventual platesti in plus..
Aventura
31+ cu
Antonio
aventuranu am zis...nu m-am gandit...am sa incerc sa sun sa zic si asta
32+
+
abia acum am avut tp sa deschid calculatorul,e insa tarziu s o mai deranjez pe tipa cu programarea,mai ales ca e insarcinata si maine dimineata se duce la serviciu.insa o s o sun maine si o sa ti comunic ce zice.sper sa ai noroc.
monalac merci mult de tot.astept cu speranta raspunsul de la tine
32+
+
din pacate,mi a spus ca acum 3 zile si a amanat programarea.totusi,ma gandeam sa sunu azi la sanador,sa spui ca te numest nicoleta mocanu,ca ai avut o programare pe 3 ianuarie si ca sora ta ti a amanat o,crezand ca nu mai ai nevoie,dar ca tu vrei neaparat sa mergi la dr herghelegiu.sau sa inventezi un alt motiv.multa bafta si sa mi spui ce ai facut!