Biberoane de care????

Biberoane de care???? | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Ce fel de biberoane se iau pt nou-nascuti, din cele cu cap de silicon sau cu latex? Exista vreo diferenta? In farmacii sunt o groaza de feluri de biberoane si nu stii de care sa iei. Sunt speciale biberoanele pt nou-nascuti? Hai ca am pus prea multe intrebari. Dar finuta mea e la prima nastere si acum invatam impreuna una alta.

Multumesc!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Depinde ce tetina prefera bb, din latex sau silicon... rotunda sau nu... Noi am testat pana a acceptat una... cele de la Nuk, plate, din silicon.
Biberonale... sticlutele... nu sunt unele speciale de nou-nascuti... Exista unele cu supapa, ca bebe sa nu inghita aer odata cu alptele. Noi am avut unele simple... fara supape.
Importanta este tetina... care trebuie sa fie pt. varsta pe care o are bb... 0-3 luni sau 3-6 luni.
Tetinele trebuie schimbate la maxim 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si noi am testat mai multe tipuri.

Am vazut ca le preferea clar pe cele de la Chicco, dar musai din gama Fisiologico; bineinteles cele mai scumpe!

Poti folosi si tetinele din cauciuc si din silicon, pana ce ii dau dintii. Apoi e indicat sa renunti la cele din silicon, cica se pot rupe f usor.
Tetinele din cauziuc tb schimbate relativ des (in timp se largeste si gaura), cele din silicon au durata de viata mare.

Pentru finutza ta... intreab-o pe mama ce prefera bb, sau daca nu, cumpara-i de la firmele consacrate: Nuk, Avent, Chicco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La inceput am folosit biberon cu tetina fiziologica(imita sanul) din silicon apoi am trecut pe cele de latex, normale. Folosim doar chicco.
Daca vrei sa-i cumperi biberon e buna tetina fiziologica. Poate ca mama o sa alapteze si sa nu se invete strumful cu biberonul si apoi sa-i refuze sanul. Sa nu aiba nevoie de biberon iar mamica sa aiba mult laptic.
Apoi: prefer biberon din plastic si nu sticla(aici parerile sunt impartite). Tetina: sa fie pt. colici(un singur orificiu au cele pt. 0+). Biberon cu flux reglabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Multumesc!!!

Tocmai am aflat ca fina mea a nascut desi aseara nu dadea nici un semn. Chiar glumeam pe tema asta si a apucat-o azi noapte. Are un baietel de 2.500 si sunt bine.

sunt tare fericita ca e primul meu finutz.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput