dragi mamici cu experienta la 2 copii
am si eu o curiozitate
cum v-ati pregatit pentru cel de-al doilea copil?
ati cumparat inca un patut?
diferenta intre fetele mele este de un an jumatate , pe a doua o astept de craciun si nu stiu ce sa fac, sa ii iau si ei un patut sau.....................
astept sugestiile voastre
Eu nu am 2 copii,ci un baiat de 1,7ani care acum 2 sapt. a sarit din patut peste grilajul de 1,30m.in consecinta i-am cumparat o canapea cu spatar la cap si pe o parte pe care am intors-o invers(cu dosul in camera) si fata la perete.asa nu cade din pat si se poate urca si cobori in siguranta.in curand si fetita cea mare va face aceeasi schema.eu cred ca mai bine cumperi un pat mare care le va gazdui pe amandoua cand vor fi maricele,sau unul pt o singura persoana.nu cred ca are rost sa irosesti banii pe alt patut mic.sau pt bb2 ia un cos de rachita pana pe la 3 luni doarme bine in el.
felicitari pt. bb2 sa fie sanotos si nastere usoara.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
Si eu ii cumparasem Biancai un pat mare iar patutul a ramas pentru bb 2.Poti linistita sa ii cumperi un pat normal.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Vroiam sa zic sa cumperi un pat normal pentru fetita cea mare.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
cumpara fetei un pat de "om mare". Oricum s-ar putea sa fie suparata ca trebuie sa-si dea patul lui bb2. Eventual sa culcati acolo o papusa pana nasti:)
ex- gabibarta
Cumpara-i un pat pt. ea, de o persoana, dar acum pana nu se naste bebele, ca sa nu spuna ca i-a luat bebele patutul.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Draga mea, baietii mei sunt nascuti la un an si 4 luni diferenta. Din timp l-am "recompensat pe cel mai marisor cu un pat mare, adus cu mare pompa si plin de surprize. Nici nu s-a mai uitat la patutul in care l-am pus dupa un timp pe bebe.
Totul e modul cum prezinti problema.