Aniversare - 30 de ani
Buna!
Luna asta implinesc 30 de ani si nu stiu de ce mi se pare o varsta mai deosebita decat altele (20 sau 25);
Ma incearca asa sentimente contradictorii...
-pe de o parte ma simt mult mai bine in pielea mea decat la 20 sau 25 (desi ma cam ia cu fiori cand ma gadesc..uaua, 30.. si eu inca ma mai simt de 18); am locuit cativa ani intr-o alta tara ceea ce mi-a imbogatit considerabil experienta de viata, am deschis o afacere impreuna cu sotul care pare pe drumul cel bun (de fapt o scoala privata de limbi straine si cursuri CISCO/Linux/Programator Web), m-am casatorit (si eu eram o "anti casatorie" convinsa, am stat ani multi cu cineva inainte si am refuzat casatoria)...
- pe de alta parte inca mai stam cand la ai lui cand la ai mei si in primavara ne mutam cu chirie, nu avem inca bb (si vrem sa mai asteptam vreo 2 ani), mi se pare ca ar fi trebuit sa fac mai multe profesional vorbind... etc..
La voi cum a fost cand ati implinit 30 de ani? si nu in ultimul rand cum ati sarbatorit varsta asta, dc ati sarbatorit-o...
Raspunsuri
silvana_salajan spune:
Poate esti prea exigenta cu tine insati. La mine aceasta aniversare a trecut fara prea mult tam tam. A fost ca oricare alta. O astept pe cea de 35
. Am auzit ca e mai interesanta.
andanii spune:
eu personal nu am sarbatorit implinirea varstei de 30 ani deloc, pana atunci in fiecare an aveam prietenele si prietenii aproape de zilele de nastere.
De ce ? Nu stiu , am considerat ca nu mai e cazul, nu am mai avut chef de chef, pur si simplu nu mi s-a mai parut ceva important ziua mea de nastere.
ANDANII 

Lemoni spune:
Offfff imi aduc aminte la 30 de ani am fost depresata rau ,simteam ca imbatrinesc si numai puteam sa zic ca sunt 20 si.... iar 30 suna tare aiurea , mi-a trecut oricum acum am 39 si sunt ok tare imi e frica cand o sa schimb la 40. Trece timpul asa repede nici nu stiu cand?Important este ca am ramas inca frumoasa ,si desteapta iar modestia mea este una din calitatile mele!
hai La multi ani! Sa fi sanatoasa.
Ira spune:
In toamna asta am implinit 30, si nu am vrut sa sarbatoresc decat in familie, ceva f simplu si intim,
cu mon chéri si Sofiutza mea
insa colegii de job mi-au facut un party inopinat.
Chiar a fost una din cele mai frumoase surprize din viata mea, am plans si am ras in acelasi timp si am simtit intr-adevar ca cei 30 de ani au capatat o semnificatie aparte : nu pentru ca schimbam prefixul, ci pentru ca eram inconjurata de prieteni si de oameni care ma iubeau.
Sofia mea mi-a dat o papadie galbena
culeasa de pe gazon.
A fost f frumos
.
crinuta spune:
Porumbita, ai multe motive sa te simti implinita.
Si eu am implinit in vara 30 de ani si sincer, ma simt la apogeu, sau macar pe aproape.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
mama lia spune:
nu mai imi amintesc de 30, a fost acum mult timp
cred ca cea mai frumoasa perioada a fost cea intre 30 si 40 de ani (pentru mine) .......dar luna asta fac 40 si abia acum pot spune ca incep sa imbatrinesc (asa, cite putin), ca ma doare ba una, ba alta, apar ridurile, carnatia nu mai e ca la 30, dar sincer - ma simt bine...asta este viata....copiii nostri cresc...noi imbatrinim...important este sa imbatrinim frumos, cu gratie ....
m_monique spune:
eu la implinirea varstei de 30 de ani am simtit ca trec un prag. am avut sentimente contradictorii.
parca nu vroiam sa ma sarbatoresc, desi toata lumea astepta sa fac chef asa cum faceam de obicei.
dupa ce am implinit 30 de ani mi-a trecut.
luna trecuta am facut 31 de ani si ma simteam ca la 20. desi am o burta mare, am fost plina de energie. 3 zile am stat cu masa intinsa.
38 + cu 
Nunta noastra
nefertari spune:
N-am sarbatorit cu fast - eram insarcinata cu bb2 . Poate si din cauza asta ma palise depresia , care nu m-a lasat pana acum ( in curand fac 32 ). A fost un prag , atunci am facut bilantul si dintr-odata m-am simtit batrana.Pana la 27 de ani viata nu a fost prea generoasa , apoi a inceput parte frumoasa.
Pe de-o parte ma simt fericita si implinita - imi iubesc familia , am un serviciu bun .
DAR - ma uit in oglinda si in fiecare zi vad cate un rid pe ici colo, corpul se schimba , lumina din ochi se schimba , parca nu mai am acelasi entuziasm de la 25 de ani , ma uit in CV si ma gandesc ca peste 5 ani cu greu imi voi putea schimba locul de munca .
Nu zic mai multe - sa nu dau idei !
Ma imbarbatez , iau partea frumoasa a vietii , ma bucur de copiii mei , de dragostea impartasita . Imi fac planuri de viitor . Ma pregatesc sa imbatranesc frumos .
micha08 spune:
Stau acum si ma gandesc ca nu prea mai stiu cum a fost....si sincer n-au trecut nici 3 ani de atunci. Dar in acesti ultimi ani, viata mea s-a schimbat asa de mult si adevenit din ce in ce mai plina!
Banti spune:
Eu cred ca la 30 de ani viata de-abia incepe
Eu mi-am schimbat jobul, am devenit chiar mai activa pe plan profesional dar muncind si doar pentru mine, ceea ce mi se pare foarte bine, si am facut si cel de al treilea copil. Cred ca e virsta cea mai frumoasa pentru o femeie, cind te maturizezi si poti creste pe toate planurile. Eu de la 40 incolo, cind o sa fie copiii mari, vreau sa fac multe lucruri din cele pe care inca nu le pot face pentru ca trebuie sa ma ocup mai mult de ei acum si asta imi da elan. Viata e frumoasa dupa 30 de ani![]()