Dr. Mihaela Bilic
Cred ca toata lumea o cunoaste si a auzit de ea.
Este dr nutritionista care le-a ajutat pe Teo si M Radulescu sa slabeasca.
Am si cartea ei.
Aseara a fost invitata la Nasul dar nu am rezistat sa vad toata emisiunea...
A vazut cineva emisiunea? Ceva noutati? Ati citit cartea?
Bufi
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Ea aplica toate regulile de bun simt dintr-o dieta, care dealtfel au fost si. tot sunt discutate, peste tot. Adica, hidratarea, asocierea corecta a alimentelor si dozarea lor corespunzatoare, in functie de calorii si miscarea.
In rest, si-a facut reclama.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mira_m spune:
A mai fost invitata, tot la Nasul, prin februarie parca si a spus exact aceleasi lucruri. Nimik nou!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
gabi_j spune:
Si eu mi-am cumparat cartea recent. Nu am citit-o inca toata, dar sunt o gramada de informatii utile, pe care le poti folosi intr-o dieta personalizata. M-am uitat la emisiune, dar pe la 12 am adormit. Mi-a placut cand a spus ca vrem ca cineva sa ne dea o dieta scrisa pe hartie, si sa fim mereu controlati, dar de fapt sunt doar cateva reguli de baza pe care trebuie sa le respectam, si in rest putem sa ne 'construim' dieta singuri, dupa placul nostru.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
gabi_j spune:
Apropo de acest subiect, voua nu vi se pare ca Teo a pus inapoi cateva kilograme bune? Ultima data am vazut-o la Carcotasi, si sincer m-am speriat un pic de cum arata. Numai mie mi se pare, sau e chiar asa?
Gabici
danavasile spune:
ba nu ti se pare gabi, si eu am sesizat acealsi lucru la teo ca a inceput iar sa ia kg in plus![]()
gabi_j spune:
Eu am comandat-o de la libraria Noesis, dar din cate vad nu mai este. Incearca sa mai dai o cautare pe google, poate mai gasesti la librariile online.
Gabici