ce spui?
Esti in CIC si mergi la un interviu pentru un loc de munca,deoarece vrei sa nu te mai intorci la vechiul loc de munca.Cand si cum spui celui care face cu tine interviul ca esti in CIC?Cum pui problema?
Raspunsuri
rapsody spune:
Mai bine nu spui....Din 25 de persoane au selectat 3 si cand a auzit patroana firmei (si firma mare, renumita) ca am stat in cic 2 ani(si terminasem) nu m-a angajat.O nemernica cu intrebari de genul: cine va sta cu copilul, sunt sanatosi parintii, stau cumva la tara, pot sa stau zilnic peste program, ma lasa sotul sa stau peste program??
Pe actualul patron barbat nu l-a interesat deloc aspectul.
In cartea mea de munca nici macar nu se specifica perioada de cic, e vechime neintrerupta.
alibeta spune:
Multumesc.
Adevarul este ca pana acum la nici un interviu la care am fost nu m-a intrebat nimani daca am sau nu copii.
marius spune:
Eu as recomanda sa spuneti DOAR ce este necesar, DOAR ceea ce va avantajeaza, DOAR daca este solicitata informatia. In matematica se numeste "necesar si suficient"
Parerea mea.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
alibeta spune:
Multumesc.Marius, ai dreptate, "doar nu trebuie sa-ti tai singur craca de sub picioare".
Inca odata,multumiri.
lbelciug spune:
Eu una am spus. M-am dus la interviu cand puiul avea 5,5 luni si le-am zis ca-mi doresc sa reincep activit profesionala si faptul ca am un copil nu ma va impiedica sa ma ocup cum trebuie de servici. Am specificat si ca motivul schimbarii jobului e cel financiar, chestie care a contribuit la obtinerea unui salariu bun. Am spus totusi si faptul ca am o bona pe care ma bazez si faptul ca doresc sa lucrez 8 ore chiar daca legea imi da voie la 6. Am 1 an si ceva de cand lucrez in aceasta firma si intotdeauna am gasit intelegere daca aveam copilul bolnav. E drept ca nici nu am exagerat cu intarzierile/lipsa de la servici.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)