Doar un chip fara riduri oglindeste frumusetea?

Doar un chip fara riduri oglindeste frumusetea? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

"Frumusetea adevarata apare in diferite forme, masuri, culori si varste si absolut fiecare cemtimetru din corpul nostru merita mai putina critica si mai multa iubire. Fiecare femeie trebuie sa se simta frumoasa prin ingrijire, atitudine, respect fata de sine, la 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 si chiar la 100 de ani."

Acesta este crezul si sloganul noii campanii Dove lansata ca un manifest pentru frumusetea adevarata.

Intrebare pentru toate femeile:
Doar un chip fara riduri oglindeste frumusetea adevarata?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Parerea mea este ca un chip cu trasaturi armonioase,fine, care exprima bunatate oglindeste perfect frumusetea - la orice varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

Ochii limpezi si profunzi reflecta mereu o frumusete de neegalat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

tocmai, parca se spune ca frumusetea adevarata... vine din interior... si ti se vede pe chip... sunt femei frumoase care totusi nu iti spun nimic cand le vezi... pentru ca nu au si frumusetea interioara, bunatatea ...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Channi spune:

Nu, am vazut multe femei trecute bine de 30 de ani care sunt extraordinar de frumoase. Frumuseatea vine din interior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Depinde despre ce frumusete vorbim...

Dpdv al sexualitatii...atractiva de obicei este o fata neridata sau cit mai putin. Din pacate.
Altminteri nu s-ar mai chinui toata lumea sa stearga ridurile prin fel si fel de mijloace.
Hai sa nu ne imbatam cu apa chioara!

Important e ca toate sintem frumoase in ochii celor care ne iubesc.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by Allure

Depinde despre ce frumusete vorbim...

Dpdv al sexualitatii...atractiva de obicei este o fata neridata sau cit mai putin. Din pacate.
Altminteri nu s-ar mai chinui toata lumea sa stearga ridurile prin fel si fel de mijloace.
Hai sa nu ne imbatam cu apa chioara!

Important e ca toate sintem frumoase in ochii celor care ne iubesc.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Cred ca de riduri ne straduim sa scapam din ideea falsa cum ca am fi mai frumoase daca nu le-am avea. Subscriu parerilor de mai sus ca frumusetea vine din interior, nu din perfectiune ci din armonie si individualitate. Superficialitatea unei "imagini" se vede intr-adevar cu ochiul liber. Traim in era "imaginii", de unde si operatiile estetice sunt la moda. Femeile frumoase intr-adevar isi apreciaza fiecare trasatura care le definesc si individualizeaza si isi iubesc corpul la orice varsta. O femeie care se apreciaza atrage barbatii, in timp ce frustrarea/nemultumirrea ii respinge. Femeia frumoasa intotdeauna este atractiva sexual.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ,spune Biblia..Parerea mea,este ca nu exista femeie urata...trebuie doar sa stie cum sa aiba mai multa grija de ea..am vazut fete,care la prima vedere,pareau "urate",dar putin aranjat parul,fardata subtil,erau Complet schimbate..am vazut doamne cu varsta inaintata,cu riduri,DAR frumoase!Se spune ca Frumusetea vine din interior..daca ai un suflet bun esti Frumosa..Dar vorba proverbului:"pe afara vopsit gardul si inauntru Leopardul"In concluzie:toate femeile sunt frumoase,trebuie doar sa scoata in evidenta,ce anume..

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei , indiferent daca are riduri sau nu , fiecare are un atuu care place , dar trebuie sa stie sa-l foloseasca. Daca exista si o armonie intre interior si exterior, liniste sufleteasca , multumire , iubire , implinire si realizare intr-o cariera pe care si-o doreste , atunci frumusetea este GARANTATA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Sensibil subiect...cinstit vorbind, eu privesc cu teama la momentul aparitiei ridurilor si momentul in care voi privii pozele "din tinerete" care mi se par atat de firesti acum, cu alti ochi ( cum ma uit la pozele de cand eram mica). Tare teama imi e de acel moment...ce sa mai zic...ma sperie batranetea in general si goana asta nebuna in care trece viata"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noël spune:

Si eu subscriu ca NU exista femei urate, exista numai femei neingrijite. Oricate kg am avea (de preferat mai putine ), tot trebuie sa ne iubim, sa ne ingrijim.

MAi adaug ca frumusetea inseamna si sanatate, un suflet drept, ca sa evit cuvantul "bun" , care poate fi privit din o mie de unghiuri.

Un zambet poate face multe!!

Mergi la inceput