De 4-5 zile mi-a aparut in cap pe sub piele ceva de marimea unui bob de mazare mai mic.Nu este pe langa frunte este chiar in mijlocul capului ca sa ma exprim mai pe inteles.Ma gandesc ca ar putea fi un cos dar am pus pe cineva sa se uite si a spus ca nu se vede nici o roseata sau ceva asemanator.Cand pun mana in acel loc ma doare destul de tare.
Amai avut cineva asa ceva?Sau aveti idee ce poate fi?
Va multumesc!
sunt cosuri care la exeterior nu se vad si care sunt situate mai in profunzime.sunt de obicei dureroare si trec de la sine ...poti eventual sa pui un dezinfectant local si sa nu te apuci sa-l storici sau mai stiu eu ce..
Daca are in mijloc un punct negru cel mai probabil e un chist sebaceu (un fel de cos mai mare si mai profund). In acest caz te poti duce la cosmetica sa ti-l scoata.
Daca nu are punct negru in mijloc poate sa aiba mai multe cauze.
Da o fuga pana la camera de garda dermatologie a spitalului Colentina! Sunt buni si pot sa-ti spuna clar care e problema si nici nu te costa nimic.
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
recent mi-a aparut si mie asa o "chestie" la baza
narii stingi. Mi-a trecut dupa vreo saptamina dupa ce in fiecare seara l-am "naclait" cu o crema cu zinc preparata in farmacie. Pur si simplu s-a resorbit.
cristina d.
Mie imi apar frecvent astfel de cosuri durerase in cap, pe sub piele .Medicul a zis ca e de la stres si sa nu le storc sub nici o forma .Trec de la sine dar sunt cam dureroase .De dat , nu am dat cu nimic .
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
Poate sa fie si un bob de grasime, dar stiu ca nu doare si prezinta o oarecare mobilitate pe sub piele. Daca asta este, se poate face o mica operatie si se scoate. Nu-i mare lucru.
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald