fetelor stiti cumva daca pot sa iau anticonceptionale in orice zi a lunii?adica sa nu fiu nevoita sa astept pana cand imi vine menstruatia sa incep atunci folia de pilule,eu am mai luat anticonceptionale dar am facut o pauza si le-am luat din prima zi de ciclu cum se iau,cineva mi-a spus ca pot sa iau in ce zi vreau fara sa ast ciclul,si dupa cat timp m-ar proteja ele daca le iau asa? astept parerile voastre,multumesc
Nu-ti deregla organismul pt atata! Chiar nu poti astepta pana la menstra?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Scria pe prospect ca se pot lua si in urmatoarele zile ale menstrei, nu neaparat in prima zi, dar ca atunci trebuie sa astepti 7 zile pana la instalarea protectiei, pe cand luate din prima zi de menstra, protectia se instaleaza imediat. Insa nu tin minte sa fi citit ca le poti lua in orice alt moment. Si sfatul meu este sa astepti pana la CM, n-are rost sa iti dereglezi organismul.
Dannyella, de ce nu vorbesti cu un doctor? Asa ar fi cel mai bine!!! Puup, Andreea
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
deja am renuntat la idee,astept pana imi vine,oricum mersi pt raspunsuri,nu am mai vrut sa merg sa intreb doctora ca nici nu eram sigura ca o vreau sa le iau asa aiurea,ar fi o prostie cine stie ce dereglari de CM o sa am,v-am intrebat ma gandeam ca ati incercat vreodata sa faceti asta,pup