Menstra asa de devreme?
Rares al meu a facut 3 luni si in aceeasi zi mi-a venit menstra. Inca il alaptez,e vreo legatura intre cele doua? Si acum e abundenta rau de tot (adica am patat pijamale,cersaf,pat,in scurt timp).E normal sa fie asa?
veronici
mamica lui Rares Stefan
Raspunsuri
Morgano spune:
Mie mi-a venit menstruatia, dupa cezariana, si alaptand la 1 luna de la nastere. Si de atunci normal, la 26-28 zile.
Sa nu te sperii daca iti scade lapticul si sa nu renunit la alaptat, isi revine lactatia la normal intre menstre. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
cornelia_laura spune:
Eu am nascut amandoi copiii prin cezariana. La Eduard mi-a venit dupa 3 luni iar acum la fix 6 saptamani de la nastere. Si atunci si acum primul ciclu a fost ffff abundent( nu faceau fata always de noapte, puneam si vata cu tifon peste si le schimbam ff des) si defapt a ramas mai abundent ca pana acum dar fara dureri. Medicul ginecolog nu a gasit nimic in neregula si a spus ca e ceva comun dupa nastere. Mi-e mi-a dat sa iau clorocalcin si ergomet pt a mai domoli hemoragia. Daca nu vorbesti cu un medic nu lua ergomet de capul tau( mai ales ca alaptezi) dar clorocalcin cred ca poti lua si daca alaptezi dar mai bine citeste prospectul.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
szivarvany spune:
Si mie mi a venit la vreo 2 luni de la cezariana, inca alaptam, dar a fost totul ok.
multa sanatate la mamica si bebic 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
cornelia_laura spune:
Uite ca am gasit prospectul de la clorocalcin picaturi. Nu este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii. Pt hemoragii se iau 20 de pic de 4 ori pe zi. Contine clorura de calciu. Mie imi face bine, am luat la 3 menstruatii pana acum.
Sper ca te-am putut ajuta cumva.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
tanima_i2002 spune:
Intr-o situatie similara sunt si eu.
Dupa ce v-a venit menstruatia ati observat cumva o scadere a lactatiei numai in acea perioada sau si in perioadele dintre menstre?
Bebe al meu are 2 luni jumatate si de ceva zile ma confrunt cu o situatie pe care nu stiu cum sa o interpretez: vreo 4-5 zile mi s-a patat slipul cu cateca picaturi de sange rosu aprins, apoi o zi sangerarea a fost un pic mai mare cat sa ude slipul dupa care 2 zile nimic si azi iar cateva picaturi. Nu stiu daca este menstruatia sau alceva. Cert este ca bebe e f agitat, fie si din cauza ca ma simte pe mine (alaptez exclusiv), fie de la vaccin ca tot atunci a facut si primul vaccin, fie ca a mai stat si tati acasa de cateva zile si de drag l-a tinut pe bebe numai in brate si s-a cam rasfatat.
in timpul alaptarii putem ramane insarcinate sau e adevarat ca alaptatul este si un mijloc contraceptiv (asta in sit in care nu vine menstruatia, fireste)?
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze