angora..

angora.. | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

mi-am cumparat un fes de angora care ma umple de par.....

stiu ca acum multi ani am avut un pulover tot de angora si parca ma invatase cineva sa il bag in congelator sau cam asa ceva, ca sa nu mai lase par....dar nu mai imi aduc aminte exact ce am facut....

so, aveti idee ce sa ii fac fesului meu???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

arunca-l repede!!!
nu cred ca ai ce sa-i faci.si eu sunt fun de chestii soft insa angora e greu de intretinut si de suportat si mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Subsriu. Am primit si eu un pulover de la socra mea, l-am tinut doar cat l-am probat dupa aia la cos cu el. Sunt niste porcarii.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Mie imi place la nebunie angora..am o gramada de plovorase din angoraiti spun eu cum faci sa se pastreze pufoase si sa numai iti lase puf:le speli in apa rece si cu sampon...se lasa 20 min si se clatesc cu apa rece..se lasa 20 min si apoi se clatesc usor.Se clatesc tot cu apa rece si cu putin otet sau zeama de lamaie..nu se intind pe franghie pentru a fii puse la uscat ci se impaturesc si se aseaza pe o scandura sau intr-un lighean ,presandu-se usor..CUM sa le arunci??

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cum sa le arunci?! Aici dai o caruta de bani pe angora! Si ce moale e!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

E moale , e pufos, dar nesuferit. Mie mi-a zis cineva sa il bag la congelator (puloverul) ...da nu m-am mai complicat.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Imi place angora la nebunie... din pacate sunt alergica si nici nu as avea rabdare sa fac asa cum spune mamy_taty

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput