ce mananc dupa ...nemancare?

ce mananc dupa ...nemancare? | Autor: an-k

Link direct la acest mesaj

iei mi-am extras o masea, nici ieri nici azi nu am mancat -decat apa plata, maine vreau sa mananc, dar pentru ca nu sunt tocmai slabuta as vrea sa incep alimentatia treptat, sanatos, fara sa ma ingras pt sa "s-a lenevit" metabolismul...

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

incearca iaurt, eventual paine graham... si ceva zarzavaturi fierte cu carne fiarta la pranz.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

merci am retinut ideea, sa vad ce-mi iese maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

O supita usoara de pui, peste cu legume la abur... oricum sa fie ceva usor sa nu-ti dai organismul peste cap!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Fructe sau o supa de legume.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Dr. mi-a spus as nu beau lactate 2 zile dupa, pentru ca se pot dezvolta microbii mult mai usor si zona e sensibila.
Incerca ceva ff usor si moale, gen piureu, pilaf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu zic sa incepe sa ciugulesti cite ceva,ca dupa asta o sa te rupa o foame de e mai rau si pentru cura de slabire si pentru locul ramas gol.Cu locul gol te obisnuiesti destul de greu dar nu o sa te mai doara curind.Evita sa mai verifici cu limba ce se intimpla in zona ca nu ajuta la cicatrizare.
Ex. de papi:brinza cu smintina si mamaliga, lapte cu cereale muiate bine,lapte cu orez , supa crema , etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Daca nu-ti introduci alimente care au glucide(gen:cartofi,paine,orez,fasole,fructe,etc)poti usor sa faci hipoglicemie(ameteli,transpiratii reci,dureri de cap etc).Fa-ti o supa,paseaza toate legumele si daca nu poti sa o maninci asa ,strecoar-o!
EX: bananele,pe linga faptul ca au hidrati sint si o sursa de potasiu.
Manica putin si des...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Scuza-ma, dar de ce nu ai mancat 2 zile????? Ce legatura e intre extractia unei masele si nemancat atata timp? Si eu am extras masea si interdictia a fost de cel mult cateva ore, vreo 2 - 3 dar nu zile. Ma rog poate a fost mai complicat...dar macar o supa ceva tot puteai manca ca sa nu faci o pauza atat de mare.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
am mancat mar ras ca bebelushii si iaurt
la pranz salata, ma simt ok... pana acum

Crinutz, mie mi-a zis sa nu mananc 30 min- dar te pui cu durerea... fiecare persoana reactioneaza diferit la fiecare factor in parte, merci de raspuns oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

An-k,
Nu-ti fie teama metabolismul nu s-a lenevit in doar doua zile de ne-mancare, se ocupa mai intai de glicogenul depozitat in muschi . Oricum, e de preferat sa incepi cu portii mici de mancare la cateva ore distanta.

Mergi la inceput