Tratamente naturiste contra caderii parului

Tratamente naturiste contra caderii parului | Autor: MissJJ

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu nevoie de ajutor, am nascut acuma 3 luni si de vreo luna a inceput sa imi cada parul f tare si as vrea daca stiti sa imi ziceti ceva retete de masti care le pot prepara in casa sau ceva tratamente care la voi au functionat. Ca din comert am mai luat dar nici una nu a fost tare nemaipomenita.

Va multumesc anticipat!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Da,eu imi fac o maioneza cu ulei de masline,pun miere si citeva picaturi de lamiie.Fac chestia asta de 2 ori pe saptamina.Cu aceasta masca poti sa si dormi daca vrei si daca poti.Pe mine ma cam deranjeaza la dormit deci stau cam 2 ore peste zi.

P.S Este normal sa iti cada parul dupa sarcina

Succes

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anca ms de raspuns, stiu ca e normal sa cada parul, ma asteptam la asta dar eu oricum am par cam rar de felul meu si ma gandeam ca ceva masca nu strica sa mai hranesc oleaca parul, vitamine dupa sarcina am luat dar nu stiu cat si-au facut efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

mie imi cadea parul de ma apucase disperarea pana cand acum 2 luni am citit reteta unei masti si cum incercasem o multime de chestii m-am gandit s-o incerc si pe asta .a fost singura care a functionat: 1 lingurita ulei de ricin
1 lingurita ulei de masline ,1 galbenus de ou,2 fiole de gluconolactat de calciu si magneziu,zeama de la o jumatate de portocala.se amesteca toate si se intinde pe parul proaspat spalat si sters cu prosopul.la mine a functionat de minune sper sa te ajute si pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cititi si www.naturafarm.ro/Caderea parului poate fi tratata natural 2 _18_articol.html" target="_blank">aici mi-a fost si mie recomandat link-ul de o cunostinta, ea spune ca fac minuni tratamentele respective... eu inca nu am incercat nimic.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Alinutza, Gabriela ms de raspunsuri!
Alinutza daca zici ca e sg care a functionat am sa incerc. Trebuie sa o rog pe mama sa imi trimita fiolele alea ca aici nu cred ca gasesc.
Alinutza am o intrebare insa: cat trebuie lasata pe par?

Mergi la inceput

sorry,am uitat sa-ti spun:20 de minute.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

quote:
Originally posted by alinutza

1 lingurita ulei de ricin 1 lingurita ulei de masline ,1 galbenus de ou,2 fiole de gluconolactat de calciu si magneziu,zeama de la o jumatate de portocala.

De cate ori aplicai tratamentul pe saptamana? Eu de ex ma spal in mod normal de 2 ori la cap pe sapt. E OK de 2 ori?

Dupa cate aplicari au aparut semne vizibile de imbunatatire?

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

eu il aplic o data pe saptamina desi ma imi spal parul cam de 3 ori.rezultatele au fost vizibile dupa primele 2 aplicari.

Mergi la inceput

Alinutza mersi mult! Astept sa imi trimita mama fiolele si ma apuc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu am inceput sa imi fac "masca" si chiar are efect....

Mergi la inceput