Tratament de desensibilizare - posibile efecte

Tratament de desensibilizare - posibile efecte | Autor: Littlelight

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care are o problema si nu stiu cum s-o ajut.
Pe scurt: face un tratament homeopat de desensibilizare, i-a venit menstruatia dupa 17 zile si este putin speriata, deoarece pana acum nu i s-a mai intamplat asta.
Pana ajunge la medic, ati putea sa-mi spuneti, cele care ati urmat un astfel de tratament, daca aceasta ar putea fi cauza sau care au fost reactiile pe care le-ati avut in urma acestui tip de tratament?
Va multumesc si va doresc o zi buna.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Chiar nu stie nimeni nimic despre asta?
N-a mai facut nimeni tratamente pentru alergii?

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Eu fac un tratament de desensibilizare, dar cu vaccin, pt alergie la polen. Este un tratament pe termen lung, 3-5 ani. Deocamdata a trecut un an. Nu am observat absolut nici un efect secundar. Deocamdata n-are nici un fel de efect, nici secundar, nici cel dorit...cica de-abia dupa doi ani incepe sa se cunoasca ceva
Cel mai bine sa mearga la un medic prietena ta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

quote:
Originally posted by lili81

Eu fac un tratament de desensibilizare, dar cu vaccin, pt alergie la polen. Este un tratament pe termen lung, 3-5 ani. Deocamdata a trecut un an. Nu am observat absolut nici un efect secundar. Deocamdata n-are nici un fel de efect, nici secundar, nici cel dorit...cica de-abia dupa doi ani incepe sa se cunoasca ceva
Cel mai bine sa mearga la un medic prietena ta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Multumesc, Lili...
Prietena mea nu face un tratament de asa lunga durata sau cel putin nu mi-a spus asta si este ingrijorata ...spera sa ajunga cat mai curand la medic.
Oricum pt raspuns.

Mergi la inceput