Aspirante optimiste >20 (15)
Lista aspirantelor care vor deveni mamici:
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), GeorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), july_g(Iulia), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), claucia(Claudia-Ioana), florentin156(Rodica), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, laviniaN(Lavinia), Nadya, Al�, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), luy(Luiza), catty(catalina), iliuta, helicom, claui, selina-d, iazminn, brabe, poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), Sim Stoian, andriushca (Andreea), estecri (Sorina), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Luna1, Carla28, Oana_2006, mychydutza, Micky2007, NanaMotoc, Lucia28, nichi,noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA(Gabriela), Diulet12, oanaonyx(Oana), Gabitzu37 (Gabi), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, simo_al_jaafari, ariana1005, Iulica81,toma_lly, danutza2, fify,oana_r(oana),mirella76
-ute foste aspirante:
Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela), Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), Alexia28(Mihaela), doxinu, Dasha, musete(Laura- Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic(Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a ( Alina), lorinaoo1, amameda(Meda),AndraZ (Andra),Tzuca74(Ioana),oanabbb,Ramonella,Olguttza(Ioana Alexandra)
, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina),anangel_lexi(Alexandra),osna(Svetlana),mamiFlori,Beatrix(Melania),Georox,Amy-@my,Mirona(Mirona),Lorym, Simo29(Simona)
Doamne Dumnezeule, intotdeauna m-ai ascultat si mi-ai dat ce mi-am dorit, mai devreme sau mai tarziu. TE mai rog inca o data, intoarce-ti fata catre mine si asculta ruga mea: imi doresc sa ne indeplinesti la toate cea mai mare dorinta, aceea de a avea un copil! Atat de tog! Asculta-ne rugile si fa-ne bucuria de a deveni mame!
Amin!
Fetele mele dragi, imi doresc pentru noi toate ca acest capitol sa ne aduca cat mai multe vesti bune, cat mai multe gravide, cat mai multa rabdare, cat mai multa credinta in Dumnezeu si, nu in ultimul rand, liniste in suflete si in case! Sa fie intr-un ceas bun!
Autor: Andraz
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Raspunsuri
ancadragoman spune:
Oana,nu ai mai avut rabdare cu noul capitol?
Sa fie cu noroc.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
RAMONELLA spune:
Multam Oana!!!
SA FIE CU NOROC!!!!LA TOATE FETELE!!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
RAMONELLA spune:
Am uitat sa va spun ca sambata mi-a aparut un herpes....oare are legatura cu ceva??Intreb si eu asa..
NUNTA
28.05.2005
oana_r spune:
RAMONELLA a vrut un nou capitol si i-am indeplinit dorinta.trebuie sa mai fac unele modificari.
cate gravide sunt ca nu mai stiu?alina,tzuca,meda,andraz...
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RAMONELLA spune:
mersi OANA!Vad ca indeplinesti toate dorintele.Dar mai am o dorinta.Oare asta mi-o indeplinesti??
NUNTA
28.05.2005
ancadragoman spune:
Oana daca tot indeplinesti tu toate dorintele da-ne si noua cate un bb.
Ce zici?
anca
poze nunta
Incercari bb
Happiness_4_us spune:
Am fost pana la dentist si cand ma intorc gasesc un nou capitol!
Dar va grabiti nu gluma!
Sa fie cu noroc!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Laura Ioana spune:
Sa fie intr-un ceas cu noroc noul capitol!
Dar un capitol nou se deschide dupa ce se completeaza 20 de pagini din capitolul precedent!
Poze Laura
RAMONELLA spune:
Bei Laura Ioana,nu ne certa...Lasa ca suntem satule de celalalt capitol,ca nu ne-a adus noroc...Speram ca asta o sa ne aduca
NUNTA
28.05.2005
Laura Ioana spune:
cum nu a adus noroc? Ce de gravidute frumoase acolo E rost de molipseala
Nu voiam sa va cert, dar sunt intr-o pasa proasta rau cu nervii (din cauza de consort)! Sa ma iertati, dar sunt foarte irascibila
Poze Laura