probleme cu sarcina

probleme cu sarcina | Autor: mirelaispir

Link direct la acest mesaj

va rog sa-mi dati si mie o mana de ajutor!
am o prietena care este insarcinata in 2 luni si de catva timp i-au aparut niste scurgeri vaginale inchise la culoare si urat mirositoare. a fost la control si i s-a recomandat tratament cu duphaston. in timpul tratamentului tot a fost ok, au dispaut scurgerile. dar a terminat tratamentul si scurgerile au reaparut.

ii puteti da un sfat? va rugam mult, pt ca e foarte strasata din cauza asta si abia maine seara merge la doctor.

asteptam parerile celor care au trecut prin asa ceva si multumim mult de raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelacam spune:

Mirela spune-i prietenei tale sa solicite niste analize mai amanuntite despre asta.Sa se ia o proba a secretiei respective si sa mearga la laborator.Poate fi o infectie care poate dauna si ei si lui bebe.Sa ceara parerea la mai multi doctori.
Bafta

a scris mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Sunt de aceeasi parere :sa faca o analiza de secretie si dupa aceea tratament daca este nevoie.
Multa sanatate prietenei tale si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Nu stiu cat de grava e secretia prietenei tale, pot sa-ti spun ca si eu in timpul sarcinii am avut o secretie mai ciudata la culoare si cu un miros specific... Analizele insa mi-au iesit bune, eu zic totusi sa faca si analize dak sunt ok atunci nu are de ce sa-si faca griji. Orice mica problema se poate rezolva chiar daca este insarcinata.

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

multumesc pt raspunsurile voastre! i-am transmis prietenei mele sfaturile voastre si si-a repetat analizele. speram ca totul este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

as fi vrut sa scriu aici si sa va dau vesti bune. din pacate nu-i asa. prietena mea a pierdut sarcina. de parca nu ar fi fost asta destul, era cat pe ce sa-si piarda si viata.
pe scurt ce s-a intamplat: a tot acuzat in continuare dureri si avea secretii. a mers la mai multi doctori, si aici si in bucuresti care au asigurat-o ca totul este in regula. numai ca bebe era mort si a stat asa 10 zile fara ca vreun doctor sa-si "dea seama". probabil daca mai statea putin astazi nici ea nu mai era printre noi. si isi doreau atat de mult un bebe!
sunt total dezamagita de medici, spitale si tot ceea ce presupune sistemul medical romanesc. ea mergea la acelasi medic la care am mers si eu am fost atat de multumita de el. chiar nu mai inteleg nimic. cum a putut sa-i spuna ca totul e ok cand la cea mai banala eco iti dai seama daca bate inima bebelusului sau nu, sau pur si simplu o asculta cu stetoscopul... ca acum 20 de ani.
sper ca ei vor fi bine si vor reusi sa treca peste acest moment dificil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mirela imi pare tare rau pentru prietena ta! Imi dau seama prin ce trece,aceste momente sunt ingrozitor de dureroase.
Cata incompetenta,cata nepasare,ei pur si simplu se joaca cu vietile oamenilor(din pacate despre medicii din Calarasi nu am o parere prea buna) dar daca zici ca a venit si la Bucuresti...Cum a fost posibil sa nu vada ca sarcina era oprita in evolutie?
Sa-i dea Dumnezeu multa putere sa treaca peste aceasta durere!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput