Control medical pt angajare

Control medical pt angajare | Autor: Alissaa

Link direct la acest mesaj

Stie cineva in ce consta acest control? Ma intereseaza daca implica si o palpare a abdomenului sau nu. Pt ca am facut de curand laparoscopie si nu as vrea sa zic treaba asta, si daca nu ma palpeaza pe burta nu are cum sa vada. Pls, poate a mai facut cineva un astfel de control si stie ce inseamna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu cu cat te ajuta, la reluarea activitatii dupa CIC a trebuit sa fac control medical (la cei de la medicina muncii). Tot controlul a constat in analiza de sange - VDRL (sa nu cumva sa ii umplu de sifilis pe colegii probabil ), masurat tensiune, m-a pus sa ma uit la panoul acela cu cifre/litere pentru a verifica vederea si mi s-au pus niste intrebari generale de genul boli de care sufar eu si parintii. A, si radiografie pulmonara. Nu mi-a plapat abdomenul.
Nu stiu daca acest control e standard, daca depinde de meserie sau nu, sau pur si simplu difera si de dr care te "analizeaza". S-ar putea sa te si palpeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu cand l-am facut pe langa ce a zis aissa, m-a si palpat pe burta, in zona ficatului, si apoi a palpat coloana vertebrala. Totusi, cred ca depinde d ela medic, la medic.
Succes!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si eu l-am facut recent (acuma 3 luni) : mi-au facut analiza de sange, oftalmologie, plamani (radiografie)+ intrebari personale, atat.
acuma cred si eu ca depinde de la medic la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Eu l-am facut acum o luna si a fost exact ca la lavinai. Dar, poate, intr-adevar depinde doar de medic cat de amanuntit se face.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Am sperante sa fie si la mine la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Nu depinde de medic, depinde de slujba pe care o ai. Sunt seturi de analize standard pentru tipuri de ocupatii: un sofer face un tip de analize (mai complexe), un operator de calculator face un alt set de analize, mai putine. Eu am facut doar sange si radiografie la plamani. Munca mea este munca numai de birou, calculator 100%.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by aissa

Nu stiu cu cat te ajuta, la reluarea activitatii dupa CIC a trebuit sa fac control medical (la cei de la medicina muncii). Tot controlul a constat in analiza de sange - VDRL (sa nu cumva sa ii umplu de sifilis pe colegii probabil ), masurat tensiune, m-a pus sa ma uit la panoul acela cu cifre/litere pentru a verifica vederea si mi s-au pus niste intrebari generale de genul boli de care sufar eu si parintii. A, si radiografie pulmonara. Nu mi-a plapat abdomenul.
Nu stiu daca acest control e standard, daca depinde de meserie sau nu, sau pur si simplu difera si de dr care te "analizeaza". S-ar putea sa te si palpeze.

asa a fost si la mine....si VDRL-ul nu prea l-am inteles nici eu....

Mergi la inceput