Aspirante optimiste >20 ( 14)

Aspirante optimiste >20 ( 14) | Autor: AndraZ

Link direct la acest mesaj

Lista aspirantelor care vor deveni mamici:

Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), GeorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), july_g(Iulia), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), claucia(Claudia-Ioana), florentin156(Rodica), Olguttza(Ioana Alexandra), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), Tzuca74(Ioana), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, laviniaN(Lavinia), Nadya, Al�, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), luy(Luiza), catty(catalina), iliuta, oanabbb, helicom, claui, selina-d, iazminn, brabe, poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), Sim Stoian, andriushca (Andreea), estecri (Sorina), AndraZ (Andra), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Luna1, Carla28, Oana_2006, mychydutza, Micky2007, NanaMotoc, Lucia28, nichi,noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA(Gabriela), Diulet12, oanaonyx(Oana), Gabitzu37 (Gabi), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, simo_al_jaafari, ariana1005, Ramonella, Iulica81,toma_lly, danutza2, fify

-ute foste aspirante:
Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela), Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), Alexia28(Mihaela), doxinu, Dasha, musete(Laura- Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic(Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a ( Alina), lorinaoo1, amameda(Meda)

, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina),anangel_lexi(Alexandra),osna(Svetlana),mamiFlori,Beatrix(Melania),Georox,Amy-@my,Mirona(Mirona),Lorym, Simo29(Simona)

Doamne Dumnezeule, intotdeauna m-ai ascultat si mi-ai dat ce mi-am dorit, mai devreme sau mai tarziu. TE mai rog inca o data, intoarce-ti fata catre mine si asculta ruga mea: imi doresc sa ne indeplinesti la toate cea mai mare dorinta, aceea de a avea un copil! Atat de tog! Asculta-ne rugile si fa-ne bucuria de a deveni mame!

Amin!

Fetele mele dragi, imi doresc pentru noi toate ca acest capitol sa ne aduca cat mai multe vesti bune, cat mai multe gravide, cat mai multa rabdare, cat mai multa credinta in Dumnezeu si, nu in ultimul rand, liniste in suflete si in case! Sa fie intr-un ceas bun!

Va pup!

Andra

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra multumim mult ptr rugaciune si sa speram ca DD ne da si noua cate un bb.Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

ANDRA MULTUMIM MULT DE TOT!!!!!ESTI O SCUMPA!!!!!!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Andra, multumim mult pentru noul capitol, sa speram ca va fi cu noroc pentru cat mai multe aspirante! Frumoasa introducere!

Iti doresc sa ai in burtik un bebe care sa creasca sanatos si frumos!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Va multumesc fetelor! chiar simteam nevoia sa zic o rugaciune...si am zis sa fie colectiva.....pt ca toate o veti citi si astfel toate va veti ruga azi la DD, fara sa va fi propus, sa va dea un bebe! si poate ca daca azi ne rugam toate....poate DD se intoarce catre noi si ne vede si ne implineste dorintele!

Andra

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

multumim pentru rugaciune andra !!
sa fim sanatoase si sa ne ajute DD sa ne implinim visul !

toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Sa dea DD sa fie cu noroc si acest capitol deschis de Andra.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDRA SI ALINA, INCA O DATE FELICITARI SA DEA DD SA AVETI SARCINI NORMALE SI BEBEI SANATOSI,
Eu am raspuns la capitolul trecut, ca pana am scris eu s-a dschis capitolul nou.
Pupici la toata lumea

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

toma_lly...site-ul este http://lilypie.com/trying_to_conceive.php

si iti alegi acolo exact ce vrei...si dupa ce termini, iti dau ei codul pe care sa-l pui in semnatura.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

rox_dox sa nu ma uiti si pe mine cu site-ul ala.
ca am scris la capitolul trecut, pana m-am trezit eu deja s-a deschis cel nou
te-am intrebat de site-ul din semnatura ta; cum pot intra sa-mi tina si mie evidenta cu ovulatia ?
senq

toma_lly

Mergi la inceput

multumesc rox_dox
eu iar m-am trezit tarziu

toma_lly

Mergi la inceput