primul consult in timpul sarcinii

primul consult in timpul sarcinii | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

la cate saptamani se face primul consult in sarcina?
de exemplu, daca esti insarcinata in 2 saptamani, astepti pana luna urmatoare ca sa aiba dr ce vedea?
eu m-am dus la primul consult cand eram insarcinata in 3 saptamani.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Initial creeata de amik

la cate saptamani se face primul consult in sarcina?
de exemplu, daca esti insarcinata in 2 saptamani, astepti pana luna urmatoare ca sa aiba dr ce vedea?
eu m-am dus la primul consult cand eram insarcinata in 3 saptamani.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Eu m-am dus la primul consult (a se citi prima ecografie) la 6 saptamani de sarcina. Nu se vedea mare lucru si medicul m-a chemat peste inca o saptamana, cand a putut sa-mi confirme sarcina! La 3 saptamani mi se pare cam repede! Sanatate multa si sarcina usoara!

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu primul consult l-am facut cand aveam trei zile de intarziere a CM. De la ultima menstruatie erau 4 saptamani si 3 zile. atunci s-a confirmat sarcina.
Dr. m-a chemat la consultatie si in saptamana urmatoare.

34 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

eu am fost la primul consult care a inclus ecografie la 5 saptamani si sarcina a fost confirmata...mi s-a dat setulde analize de efectuat si am revenit la un nou control peste 10 zile cand aveam si rezultatul analizelor.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Primul consult si prima ecografie cand s-a confirmat sarcina a fost la 3 saptamani iar la 5 saptamani si 4 zile s-a vazut la eco si activitatea cardiaca a embrionului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Am facut prima ecografie la 6 saptamani si am vazut activitatea cardiaca ca copilului.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Eu l-am facut la vreo 2 zile dupa ce mi-a iesit testul pozitiv. Nu pt a-mi confirma sarcina, eram sigura ca sunt , ci pt a-mi face un prim examen si a-mi recomanda o serie de analize. ecografie am facut si la primul consult, din curiozitate, evident insa ca nu s-a vazut mare lucru.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput