2 probleme
1 la datele despre mine imi apare c-am 14 ani, iar eu am 23.
2 am o intrebare: de ce la unele mesaje am fundal mai inchis, iar la altele mai deschis? poate vi-i se pare total deplasata intrebarea, dar chiar nu stiu. si nu mi-e rusine sa intreb. asa invat...
multumesc
Raspunsuri
Oana_B spune:
1. Copiez aici un mesaj pe care l-am pus si in alta parte referitor la setarea datei de nastere:
quote:
La multi apare data de 12 sau 13 ani ori ca nu au setat data de nastere (mi se pare ca la inscriere sistemul are o data "by default") ori au setat gresit.
Intri la profil personal si la data urmezi exact cum sunt descrisi acolo in ferestruica:
-intai selectezi luna si anul si apesi "go"
-apoi selectezi ziua
fereastra se va inchide singura, cu orice alta modalitate fereastra nu se inchide si deci, data nu se seteaza corect.
2. La asta n-am idee, cred ca asa e forumul:)))
Oana_B
I love pink!
didi-anda spune:
oana, iti multumesc.
as mai avea o nelamurire: pt ce se primesc punctele si ce pot face cu ele?
didi-anda spune:
de ce la majoritatea postarilor, imi apare c-am 53 de mesaje? astea nu se inmultesc odata cu trimiterea de noi mesaje?
imi cer scuze daca enervez prea tare,dar asa sunt eu de obicei: intreb multe sa ma lamuresc, dar pana o fac, se enerveaza persoana respectiva..
sper sa nu enervez pe nimeni...
Oana_B spune:
Punctele se puteau folosi la cumparaturi de la magazinul www.buburuza.com/" target="_blank">Buburuza, nu stiu in prezent care mai e situatia.
Referitor la numarul mesajelor: unele sectiuni nu se contorizeaza, de ex, asta de aici "anunturi tehnice". "Un ochi unul e vanat", mirese, container, zona zoster si faq.
Oana_B
I love pink!
Veve spune:
quote:
Originally posted by didi-anda
oana, iti multumesc.
as mai avea o nelamurire: pt ce se primesc punctele si ce pot face cu ele?
Cu punctele poti sa-ti "cumperi" un glow (600 puncte-dar atentie,citeste pe-aici mai intai ) sau o titulatura (1.000 puncte) sub nickname.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
clayhanger spune:
quote:
Initial creeata de didi-anda
2 am o intrebare: de ce la unele mesaje am fundal mai inchis, iar la altele mai deschis? poate vi-i se pare total deplasata intrebarea, dar chiar nu stiu. si nu mi-e rusine sa intreb. asa invat...
multumesc
Ia vezi, nu cumva e un mesaj cu fond mai inchis si un mesaj cu fondul mai deschis?
Alternanta culorilor in acest fel faciliteaza deosebirea mesajelor. Urmarirea unui subiect si citirea mesajelor devine mai usoara.
Ca sa nu mai zic ca arata mai bine .
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde