Exista medici buni in Pitesti?

Exista medici buni in Pitesti? | Autor: Iyoana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor
uite ca ne-am hotarat si noi sa avem un copilas, dar nu prea stiu la care medic sa mergem in Pitesti..
parca n-as merge din prima in Bucuresti...nu imi este chiar la indemana, si as vrea sa stiu de la voi daca exista medici buni si seriosi in Pitesti?!...

multumesc pentru ajutor!

iyoana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Draga mea, despre dr din Pitesti nu am decat cuvinte urate.
Nu sunt profesionisti si daca te duci la ei iti dau calciu, vitamina e si nu stiu ce alte pastile si te trimit acasa ca cica acolo se fac copii. Nu tu eco transvaginal, spermograma sotului, HSG si toate analizele ce se fac la Bucuresti.
Sa nu faci spermograma sotului la Dr Luca ca nu e bun.
Daca vrei sa faci analize hormonale sau alte cele de duci tu frumos la Centrul Elim pe Craiovei langa cladirea Terra Sat.
Daca vrei sa vorbim da-mi un mail la iliecata2003@yahoo.com
Succes.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Ioana, si bine ai venit.
Subscriu la tot ceea ce ti-a spus Catty.
De ce-urile sunt muuuuuuuuulte si fffff adevarate.Asta spunem noi, cele care ne-am lovit de incompetenta si lipsa lor de profesionalism.Nu iti este tocmai la indemana Bucurestiul?Dar ce te face sa crezi ca in Pitesti va fi mai ieftin?Singura diferenta la cap.finante va fi drumul pana la Bucuresti, pt. ca analize, consultaii si alte cele sunt la fel ca aici.Si garantat la Bucuresti vei gasi medicul care sa se intereseze de tine si de problema ta, nu de buzunarul tau.
Cu alte cuvinte, aici nu vei face altceva decat sa pierzi timp si bani, iar in final tot la Bucuresti vei ajunge.
Dar sa speram ca nu sunt probleme la tine si cat de curand ne vei anunta ca esti gravi.
Uite, o pt tine.
Da-mi un PM sau mail sa vorbom mai multe.
Pupici.Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Of, Doamne, eram sigura ca asta imi veti raspunde....

Va multumesc mult pentru grija si sfaturile voastre, este important pentru mine!

de ce oare s-au mai facut medici (si "de facut copii".....) daca tot nu le place.... ma rog, cred ca pana la urma eu raman doar cu intrebarile si fara bb, si ei tot cu ale lor....

si totusi, i-am pus intrebarea si lui catty pe mail, a auzit careva dintre voi de medicul acela arab?, Ali, cica e bun si destul de atent cu pacientii.

am deja o prietena care merge la Bucuresti, voi ce medic imi recomandati de la capitala?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Iubita, despre dr arab ti-am raspuns pe mail. Poti merge la Bucuresti la maternitatea Giulesti, la Centrul Medical Unirea si mai sunt multe locuri. Important este sa te duci la un dr care sa te asculte si sa vrea sa iti faca toata investigatiile.
De ce nu mergi cu prietena ta la dr ei? Asa o sa stii cum este medicul ca om.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Ioana, ti-am trimis un mail.Incearca sa-ti activezi PM.e mai simplu asa.
Despre Ali nu stiu mare lucru.O amica a mea merge la el .ea e gravida si a zis ca de nascut la Bucuresti se duce, dar sa aiba si un medic aici, asa , in caz ca apare o urgenta.
In Bucuresti, eu merg la Giulesti, la Marcel |Moisa.Numai cuvinte de lauda la adresa lui.dar detalii, pe pm .Ca mi-e ca-s off topic.
Pa pa.Diana

Mergi la inceput

ok, merci de mailuri

tot incerc sa-mi activez PM-ul, sper sa mearga....

multumesc de sfaturi!

m-am cam dezumflat cu Pitesti-ul (nu stiu de ce, ca ma cam asteptam la asta)

va pup si astept noutati si de la voi

Catty: MULTA BAFTA la IA!

ioana

Mergi la inceput

Catty

sa reuseasca la fata IA din prima.
Si inca ceva:vad ca stam bine la capitolul vizionari la acest subeict.Fetele, daca mai sunt pitestence printre voi, haideti, scoateti capul afara.De mult timp incerc cu cineva sa facem o gasculita numai a noastra.Asa-i Nicol?Dar se pare ca suntem mai timide in aceste incercari.
Sa vedem ce iese.
Pana atunci pe toate.

Mergi la inceput

pai prea sunt "cantati" medicii din pitesti!!! cred ca de-asta vizioneaza fetele subiectul asta!! si Spitalul Judetean mai e cum mai e, dar cica Pediatria e la pamant!! daca nu esti atent se urca gandacii pe copilase... nu le-o fi rusine si frica de Dumnezeu sa fie atat de indiferenti fata de viata?

ei or citi forumurile astea, sa vada cat e lumea de ingrijorata si de speriata sa mearga la ei?

dupa cate mi-ati spus voi, cred ca tot la bucuresti voi ajunge, ma gandeam la dr. Tutunaru de la Elias, am citit numai de bine despre el.
Si despre dr. Hamid am citit de bine, dar nu mi-e clar la ce spital e, la Filantropia cumva?

va pup si ramenti optimiste!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

Salut fetele din Pitesti,uite am scos capu si ma prezint.Am 36 ani, o fetita de 6 ani, si mai vreau un bb si il atept cam de 1 an jumatate si nu mai vine. Eu sunt la dr. Elena Tanasescu care este buna, zic eu.A spus ca urmeaza sa fac un HSG, ca am asteptat cam mult,eu am un ciclu f putin cantitativ si cred ca am ceva la uter,asa cred eu, abia astept sa il fac, nu stiu unde ca nu am vb deloc,acum iau antibiotice si mai vedem.Am facut progesteronu si prolactina si sunt bine, nu le-a vazut inca.
Va pup si sa ne vedem cu bb-ei in brate.
numai bine

Mergi la inceput

Juli, bine ai venit printre noi.Sa-ti traisca fetita si sa-ti dea DD cat mai repede pe bb 2.

Mergi la inceput