Imi puteti spune, va rog, unde gasesc in Bucuresti apa de trandafiri pentru prajituri? Si apa de flori?
Sau aveti cumva o reteta pentru a o face acasa?
www.bconsulting.3x.ro
Trebuie sa se gaseasca ori la Plafar ( atentie sa citesti bine sa fie pt uz alimentar si nu vreo solutie de masaj) ori la vreun magazin cu produse arabesti ( ei folosesc apa de roze sau cea din flori de portocal la prepararea dulciurilor).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Incearca la Mega Image. Sigur gasesti acolo.
Eu am vazut la mag. de la Mihai Bravu.
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
Gasesti in magazinele arabesti- gen Family supermarket care este pe fostul 1 Mai, actual Mihalache, parca.
Am luat eu apa de trandafiri si nu e ce cautam-aroma din prajiturile arabesti, cea care seamana cu iasomia si cu mina Maicii Domnului. Se pare ca aroma aia e data de apa de flori de portocal, asa ca mai trebuie sa fac un drum sa o incerc si pe aia. E buna si cea de trandafiri, dar daca asta cauti!
Natasa, draga mea, le vreau pe amandoua - si apa de trandafiri si apa de flori. De unde le-ai luat?
www.bconsulting.3x.ro
AM luat apa de trandafiri de la supermarketul Family, de care ziceam mai sus. Am inteles ca sint vreo doua magazine cu produse arabesti si pe Lizeanu si o sa mai incerc si acolo (pentru apa de flori de portocal). Mai e un Alishor pe Mosilor si o macelarie/magazin arabesc undeva dupa intersectia cu Eminescu pe partea dreapta cind vii spre Bucur, poti sa incerci si la astea inainte sa bati drumul pina pe 1 Mai. Te pup si scrie-mi si mie daca gasesti apa de portocal pe undeva!