Pot sa imi schimb medicul de familie?
Din cauza unor neintelegeri cu medicul meu de familie, as vrea sa ma mut la alt medic? Va intreb, pot sa schimb medicul de familie si ce trebuie sa fac!
carla2005
35+ cu
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Raspunsuri
ramsan spune:
Carla bineinteles ca poti sa faci asta oricand, este alegerea ta. Procedura este simpla de tot: te prezinti la noul medic de familie cu o adeverinta de salariat si gata... Pe urma ei vor face schimb de informatii despre tine ca si pacient (daca si celalalt dr. este destul de deschis si accepta).
Eu asa am procedat cand mi-am dat seama ca dr. mea de familie era total inafara subiectelor legate de analize si concedii in sarcina... Bafta multa! 
Ramona
38s6z
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
adela2006 spune:
carla eu mi-am schimbat medicul de familie de 4 ori ; pe langa adeverinta de salariat trebuie si o copie dupa buletin ; in mod normal medicul la care esti acum trebuie sa-ti dea fisa medicala dar daca nu ti-o da asta e te prezinti la noul medic de familie si casa de asigurari te sterge automat de la fostul medic si il si anunta pe acesta
multa bafta cu noul medic
29+
alexia maria
carla2005 spune:
Multumesc de raspunsuri, ma bucur ca procedura este asa simpla! Am sa ma interesez de un medic bun la care sa inscriu si copilul..cand va veni!
carla2005
35+ cu
Alexandra Maria
luciaro spune:
Da, poti, si eu am schimbat-o acum in sarcina, la 32-33 sapt, ca cea dinainte ma calca pe nervi... adev. de la serviciu si copie de pe buletin... eu una nu am avut chef sa o anunt pe cealalta ca m-am mutat...va fi anuntata oricum... asa ca pe cai, cat mai ai timp sa umbli...
Bafta multa,
Lucia
37+ si
Serban-Alexandru
Ana68 spune:
Carla,sigur ca te poti muta la alt medic.Eu am facut-o chiar luni.
Ma saturasem de toate tampeniile primei si mi-am luat inima in dinti si m-am mutat impreuna cu cei doi copii.Nu am plecat,evident,fara vorbe proaste...Pentru ca eu am deja copii,am cerut de la fosta doctorita adeverinta de vaccinari a copiilor.In plus am dus copie de buletin,copie de certificate de nastere ambii copii,adeverinta de la servici,cum ca sunt platitor de asigurari medicale si atat.Nu a trebui sa fac nici o copie xerox dupa fisele medicale,asa cum aflasem...Si gata,acum sunt la alt medic!
Bafta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
m34 spune:
Si eu mi-am schimbat medicul de familie fara nici o problema, cu o singura adeverinta de salariat, din care sa reiasa ca angajatorul plateste asigurarile.
Succes ! 
carla2005 spune:
Mi-am schimbat si eu luni medicul de familie! Copie de pe buletin , adeverinta de salariat si o foaie de transfer cu care am fost la fostul medic sa mi-o semneze ca sa stie ...si mi-a raspuns foarte sarcastic ca se astepta sa ma mut! Am vrut sa plec in termen buni de la ea...i-am spus ca trebuie sa nasc si ca mai bine ma inscriu la un pediatru sa fie si copilul la un medic de specialitate si cica:"E pe dracu asta pediatru!". Asa ca am lasta de la mine desi imi venea sa o iau de gat si am plecat! Ma bucur ca am scapat de ea!
carla2005
36+ cu
Alexandra Maria