Checklist - de facut inainte de nunta:)

Checklist - de facut inainte de nunta:) | Autor: GabyHila

Link direct la acest mesaj

As gasi tare utila o lista unde noi miresele de la anul sa bifam ca am mai rezolvat cate una.

Gasesc eu o metoda sa o fac, dar astept lucruri care noi viitoarele nu le stim si cele care au facut nunta le stiu.

Incep eu:

- DJ
- Tort
- Flori sala
- Baloane
- Rochie
- Proba coafor
- Proba machiaj
- Costum mire
- Pantofi
- Geanta
- Verighete
- Inchiriat masina
- Verificat pasapoarte (sa nu expire si sa nu putem pleca prin honeymoon)
- Invitatii
- Fotograf
- Cameraman

Tort am scris? As vrea chiar sa le clasificam pe luni. cu cat timp inainte sa le facem?

Ce ziceti? Mie una mi-ar fi e f mare folos. NU ca nu o pot face in EXCEL dar e mai fun asa.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Poti gasi pe internet lista despre care vorbesti...chiar una clasificata pe luni...incepand cu 1 an inainte de nunta, daca retin eu exact!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gasesti pe net, tot la firme specializate in organizarea de nunti, un tabel in care s atreci bugetul pentru nunta, si ce anume trebuie cheltuit la o nunta, pe care daca il tii sarguincior, iti va fi de mare ajutor.
Daca te intereseaza as putea s ail caut eu pe al nostru si sa ti-l trimit.
Noua ne-a fost foarte util.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nana multumesc. daca il gasesti sunt sigura ca mi-ar prinde bine.
in rest fetele cam ce aveti facut acolo de pe lista?

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfy spune:

si eu am prin revistele mele liste cu ce trebuie facut si cat costa fiecare lucru,o sa incerc sa caut varianta cea mai completa si o voi posta aici pentru toate miresele de 2007 si nu numai...

Mergi la inceput

stiu ca am promis ca o sa postez aici o lista cu ce trebuie facut inainte nu reusesc sa-mi fac timp dar recomand tuturor organizatorul propus la adresa http://www.infomariage.ro/recomandari/recomandari.htm#
eu am inteles ce ai vrea tu GabyHila sa facem sa ne mobilizam si sustinem una pe alta strabatand pas cu pas lista impreuna si scimband impresii la fiecare treaba bifata.Dragut,dar uite vezi tu in lista mea scrie ca inainte cu 12 luni inainte trebuie stabilit bugetul,localul ,biserica pe cand eu care mai am doar 8 luni abia am stabilit data,nici sala nu avem nici nasi,eu la timpul asta dupa organizatorul lor ar trebui sa am si rochia de mireasa,care mie mi se oare mult prea devreme
Deci in concluzie ele nu sunt decat orientative dar te pot ajuta mult,mai ales cel de cheltuieli,insa trebuie adaptat dupa caz.Oricum discutia ramane deschisa si ma alatur initiativei tale.

Mergi la inceput

mii de scuze pt greselida chir ma grabesc

Mergi la inceput