Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara burtici

Am vrut sa intru m-ai devreme dar se uita tati la un film la calculator si l-am lasat in pace ca de azi a facut multa treaba a montat patutul,sters geamurile la balcon,dat cu aspiratorul ma laud si eu eu am fost mai mult cu directivele da tot am mai facut cate ceva si eu ca nu aveam stare si acum am o durere de spate

Felicitari Atudor si bine ai venit Bebe Tiberiu-Andrei

Felicitari Porumbita si bine ai venit bebe Mario-Gabriel

Si acum galerie pt Lorym

Mayaione

Dandusa- mersi,da m-am schimbat la fata dar si la corp ca am luat destule kg vreo 17-18 kg
Baie placuta

Carla2005-normal ca poti schimba medicul la cat de dusa este nici nu mai sta pe ganduri

Ramsan-asteptam vestile maine de la eco eu merg joi seara

Felicitari fetelor care au fost la eco

Bamboletta 38 fix bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu burtik Aelita

Acum ma duc si eu in patut ca sunt obosita

somnic usor si putine drumuri la baie

Noapte buna

"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

FELICITARI ANA SI PORUMBITA!!!SA VA CREASCA MARI SI SANATOSI PUIUTII!!!
Vesti de la eco: bebe David e bine, are doar 2,200 kg, cica ar fi mai micut cu aprox. o saptamana, dar nu ma ingrijoreaza aspectul asta, am tot citit ca si voua v-au dat doctorii tot felul de date, ecografele astea nu sunt exacte, etc. Pana aici perfect.
Am mers la dermatolog, diagnosticul: urticarie generalizata. partea buna e ca nu-l afecteaza pe bebe. Partea rea e ca dr. spune ca trebuie tratata pt. ca altfel nu trece, se va extinde si va ajunge sa ma terorizeze, iar stresul asta al meu si lipsa de odihna il vor afecta negativ pe David.
Adevarul e ca nu mai am putere, nu pot sa mananc, sa dorm, totul din cauza mancarimilor groaznice. Dermatologul mi-a recomandat un tratament cu PREDNISON , pe baza de glucocorticoizi, care cica nu e recomandat in sarcina, dar in caz de nevoie se va administra, tinand cont si de faptul ca sunt in trim. III si nu mai poate avea efecte nefaste asupra fatului. Acum dr. spune ca a mai prescris si altor gravide medicamentul si a obtinut rezultate bune, fara efecte secundare, dar bineinteles exceptii sunt si ideal ar fi sa nu luam nici un medicament in sarcina. Nu stiu daca am fost coerenta, dar sunt tare suparata, nu stiu ce sa fac. Ma omor daca David pateste ceva, si chiar nu vreau sa fiu patetica, dar asa simt.
Maine dimineata ma duc la spital, m-a chemat ginecologul sa-mi faca analize, sa vedem cauza, si ii arat si recomandarea dermatologului.
Dermatologul spunea ca medicamentul poate fi administrat si sub forma de perfuzie, intravenos, si atunci ar trebui sa stau vreo 10 zile in spital , dar parerea lui e ca ar fi mai bine pentru ca as fi supravegheata mereu.
Mai e ceva, medicamentul ar trebui administrat in doze mari, 3 zile 6 pastile/zi, apoi tot reducem, 5, 4, in functie de evolutie.
Ce ma sfatuiti?

ROXANA 34+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

gagiciiiiiiii azi e noaptea cu ZGRIPTZIIIIII heheeee :)
HAPPY HALLOWEEN !!

D 35+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Numai pe la ore de-astea reusesc si eu sa apar.

Vreau sa le felicit si eu pe proaspetele mamici: Kokorina, Cipi13, Adinazot, Atudor, Porumbita80
si binenteles sa le urez bun venit noilor : Pascal + Sophia, David, Alessia, Tiberiu, Mario .

Noi suntem bine, am fost si la echo si am vazut-o pe bb - a masurat-o si e perfect in grafic, dpn spus de dr (si de echo)e in jur de mos Nicolae. Singura mea dorinta e sa nu nasc pe 4 dec - cand e ziua lui Di. In rest bb ne-a tratat cu spatele si de data asta, deci nu am reusit deloc sa-i vad mutrita pana acum. Oricum important e ca e bine.
In alta ordine de idei, fetelor am patit-o si eu cu maselele taman acum. N-am nici un dr de incredere la care sa ma duc, dar se pare ca voi fi nevoita sa ajung cat de curand la un cabinet stomatologic. Apropo, stiti cum ce pot lua pt dureri de masele?

Eu sunt cu gandul la nastere, dar deocamdata nu m-am apucat nici de bagaj (sunt in faza de "concepere" ). Fetelor care nasteti natural (cu epiziotomie) va recomand ceaiul de pelin pt spalaturi "acolo", deoarece este un bun cicatrizant si dezinfectant. Eu la prima nastere am folosit si in spital si acasa. E unul din putinele lucruri care mi le mai amintesc pt ca incet - dar sigur , vad ca incepe sa ma lase memoria de tot . Ma chinui sa-mi amintesc ce avem voie sa mancam in primele zile dupa nastere si nu reusesc sa-mi amintesc nimic altceva in afara de compot. Fetelor dc sunteti mai documentate poate ma ajutati si in privinta asta ca eu tb sa las sarcini precise acasa.

Dandusa te tine in suspans Crinuta!? Las ca vine ea cand o fi pregatita. Oricum mult a fost putin a ramas...
Uite pt tine multi pupici de la mine.

Pupici pt toate burticile si mamicile

Luly 35s cu si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Am uitat, mi-am facut si eu poze cu burtica mare duminica cand a fost cald si frumos afara.

Luly 35s cu si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mi s-a rupt apa si am eliminat si dopul...,trebuie sa fug.va dau de stire si va pup.

dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dandusa tinem pumnii!!!

quote:

Originally posted by dandusa

mi s-a rupt apa si am eliminat si dopul...,trebuie sa fug.va dau de stire si va pup.

dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si eu care ziceam ca sunt singura care bantuie la orele astea... si cand colo dandusa e ocupata pana peste cap...
si eu sunt ocupata-cu 3 sandvisuri si cu o banana... mi-a fugit somnul si nu am ce face, asa ca am intrat sa ma pun la curent cu noutatile.
o sa incerc sa vad daca am vreo sansa cu somnul, desi la cum ma stiu...

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Chris80- nu dormi?

Si mie mi s-a rupt apa cam de vreo 2 ore deocamdata sunt calma ,plec si eu spre spital ,pupici

Dandusa -nastere usoara

"poze"

Mergi la inceput