a folosit cineva strivectrin de la bouty shop? prezentarea lor pare interesanta ca produs antirid.as fi interesata de impresiile voastre..efecte ..
Nu am folosit. Am intrat doar sa te intreb de ce ai pus emoticonul ala mov, suparat...la mesaj?
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
ma streseaza ridurileeee si mutritza asta m-a inspirat..
nu prea m-am lamurit cu ce am gasit despre produs.. aveti ceva experiente cu exclusivitatile beauty shop?-cel impotriva cearcanelor , riduri-vergeturi..
Eu stiu de la cumnata mea ca aceasta crema este foarte, foarte buna. Mai multe nu stiu sa iti spun.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
multam mult!
www.antirid.com/strivectin -0 nu cred ca stiu sa dau linck-ul..aici zic destul de mult, dar sunt coplesita si patzita cu atatea reclame la produse scumpe care nu isi dovedesc eficienta..
Eu am folosit o crema (similara ..tot antivergeturi,caci asa au fost concepute initial)care in top figureaza pe locul 3...iar Strivectinul pe locul 9 parca..Deci ar fi trebuit teoretic sa fie si mai buna!
Nu am observat nici un fel de efect antirid....am folosit-o 1 luna(ei promit rezultate dupa primele 2 saptamini)...
Astept si eu alte impresii...
Asta-i linkul: http://www.antirid.com/strivectin.html
Eu mi-am luat strivectin dar nu l-am folosit regulat, zi de zi, asa ca nu pot sa ma pronunt inca asupra eficacitatii lui. Pot spune insa ca-i o crema care-mi place si pe care o tolerez bine.
am folosit si eu si dupa o luna parca-parca sa zic ca se vedea ceva..dar nu asa spectaculos cum promite reclama. dupa aia am inceput sa dau pe sarite. eu zic ca tot mai bine o toxina botulinica...