Fetelor, caut si eu un ginecolog bun la maternitatea Sfintii Constantin si Elena... e maternitatea de la Titan. Pt o prietena de-a mea care e proaspata graviduta si s-a mutat de curand in zona. Ma puteti ajuta, va rog!!!
Am postat intrebarea si la liste ginecologi, dar am vazut ca acolo nu s-a raspuns de mult si sunt un pic presata de timp. Daca am gresit va rog sa ma scuzati...
Lumi
ti-o recomand din suflet pe d-na doctor Deliana Puiu si pe doctorul Predoi.
Eu am nascut cu dr.Puiu anul trecut in octombrie, un om deosebit si un doctor excelent.
Sarcina usoara pritenei!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dr Silviu Predoi, seful sectiei de acolo, e medicul care ma urmareste, pana acum mi s-a parut destul de bun, comunica cu tine, insa la fiecare consult te pune pe masa si te consulta inauntru...eu zic sa incerce la dansul.
poze cu Vladut (07 nov 2005)
Eu o recomand cu caldura pe Racu Silvia,fara ea sarcina mea gemelara nu ar fi ajuns la un final fericit.
E uneori mai dura,dar e o profesionista desavarsita
M-ar interesa si pe mine cam ce conditii sunt la Maternitatea aceasta, pt ca dr meu ginecolog acolo lucreaza, dar pana acum am fost doar la clinica particulara unde mai are cabinet. Cum e maternitatea?