Astazi am fost la medic si mi-a pus un sterilet Copper-T (de la Schering), si deja au inceput durerile... Ma simt ca la ciclu, ba chiar mai rau. Mi-a spus ca e normal pana se obisnuieste organismul, dar nu rezist decat cu Algocalmin fiole.
Ati trecut prin asa ceva? Cam cat a durat la voi adaptarea organismului si ce reactii ati avut dupa montarea steriletului?
Cam primele 2 luni au fost grele, apoi organismul se adapteaza incet incet. Am avut dureri in primele zile si ciclu abundent. Acum, dupa 6 luni, inca mai am dureri(insa absolut normale), iar ciclul s-a reglat, ba chiar e mai putin abundent si mai scurt ca perioada. Iar in prima zi imi injecteaza mama un Nospa si asa ma mai linistesc.
Anka
si Ubitu 
Imi amintesc primele zile dupa,cu niste dureri nasoale in spate,asemanatoare contractiilor.Si-atat!Alte problema n-am avut si-l am de-un an.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Am avut timp de 4 ani acelasi tip de sterilet ca cel pe care ti l-ai pus tu, dar nu am avut niciodata probleme cu el la nivel de durere. Dupa inserare, la cateva ore mi-a venit ciclul si am avut durerile normale de ciclu. Singura mea problema a fost toti cei 4 ani, ca menstruatia mea si asa abundenta, a devenit si mai abundenta. In rest, am fost o fericita.
Va doresc multa sanatate si nici o problema si voua!