In sesnsul ca am inceput tratamentul recomandat de angelapriboi pentru cosurile de pe fese si pare ca nu da rezultate. Prin tamponare cu Rivanol si apoi un unguent numit Nidoflor ar fi trebuit sa imi mai dispara. Ce e mai rau e ca acum ma deranjeaza, inainte nu ma deranjau. Alte idei ?
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
incearca cremele pt bebelusi...era un preparat in farmacie, nu de firma care facea minuni la bebei
si tine-l mai mult la aer
Incearca si Cutaden si in unele farmacii se mai prepara o solutie speciala ptr. cosuri cu alcool mentolat .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Natalis, incearca si Eryfluid.Se gaseste in farmacie, e o solutie care are la baza eritromicina si nici nu cost ffff mult.Acum o luna era undeva la 60.000 lei flaconul.Cu un betisor de urechi inmuiat in solutie tamponezi zinele cu probleme.Dar doar pe acelea.Da o senzatie de mancarime, dar are efect.Mie mi-a recomandat-o dermatologul pt fatza, asa ca...banuiesc ca are succes si in alte parti.
Poopici.Diana
Ulei de bebelusi Johnson Bebe...sunt mai multe variante, iti recomand cu aloe.
In jur de 150.000.
Ma gandeam sa mai continui ceva timp cu nidoflorul. NU inteleg de unde si pana unde mi-au aparut tocmai acolo si ce e mai rau e ca sunt destul de multe. Multumesc pt sfaturi. Exista cumva si o metoda de tratare pe dinauntru adica vreun ceai, ceva ?
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
cel mai bun este ceaiul de Trei frati patati...te scapa de toxine....dar mai buna e tinctura din "trei frati patati"(tamponezi zona zona cu aceasta)...sper sa dea rezultate....pupici
Mirelka