Revelion 2007

Revelion 2007 | Autor: mitumac

Link direct la acest mesaj

Aveti oferte privind revelionul 2007 la restaurante din Bucuresti?Ati fost la un restaurant in Bucuresti de revelion? A fost bine? Spuneti-ne si noua pentru a sti ce decizie sa luam...

nunta noastra http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/my_photos

am facut si noi 1 an de casnicie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna,

In ultimii doi ani am facut Revelionul la restaurant in Bucuresti. Acum doi ani am facut Revelionul la Trattoria Edgars (Rosetii) si a fost foarte frumos, mancarea excelenta si deosebita, atmosfera placuta, tinereasca, calda si intima (erau vreo 30-40 oameni cred, daca nu chiar mai putin) si ne-am simtit extraordinar.

Anul trecut insa ne-am hotarat mai greu, in sensul ca pe ultima suta de metri nu am mai plecat la munte, asa ca am fost la un restaurant Elisebata parca sau ceva de genul asta (pe la 1 mai) unde in mod normal se mananca foarte bine, e elegant, are gradina etc, insa la Revelion a fost mediocru. Motivul a fost media de varsta foarte ridicata, muzica cam batranicioasa si vedetele invitate cam "luate". Mancarea a fost foarte buna, servirea la fel, insa conteaza si atmosfera. Noi ne-am simtit totusi bine pentru ca eram vreo 4 cupluri, prieteni foarte buni si de aceea ne-am facut singuri atmosfera.

O zi buna,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

multumesc mult pt raspunsuri....vor fi luate in calcul.oricum mai caut si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu m-am gandit la o varianta similara, sincer! Dar ma gandesc ca nu reusesc sa-mi strang grupul de prieteni pt un restaurant, asa ca nu stiu cum ar fi sa ma duc eu cu sotul meu ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Eu nu mai astept oferte si nici nu voi mai insista sa ne strangem mai multi...oricum acolo te imprietenesti si cu altii, atmosfera va fi super....daca vrei...problema mea este unde....revelionul trecut il regret emorm...proaspat casatoriti(de 2 luni)...cu parintii acasa(locuim impreuna)....eu vroiam sa dansez, iar al meu sot...mai tarziu,mai tarziu....pana am pus botul....si am fost foarte suparata ...pana pe 2 ian...am regretat tare mult ca nu am mers la restaurant....si ma uitasem dupa niste oferte...
Anul acesta sunt decisa....nu mai stau acasa...vreau sa ma distrez si eu...dupa ce ca sunt asa de rare ocaziile cand iesim,nici macar de revelion???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Am si eu nevoie de idei.
Noi am vrea sa plecam la o cabana la munte, dar sa nu fie pensiune in oras. O cabana cat mai retrasa. Aveti idei unde s-ar putea face asta?

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noël spune:

Buna!
Sunt noua pe acest forum!
Sunt si eu interesata sa aflu cat mai multe informatii despre sarbatorile de iarna petrecute in afara tarii! Ati petrecut revelionul/sarbatorile de iarna in alta tara (ma refer la un concediu/vacanta in diferite tari sau capitale)?

O vila frumoasa, unde se poate petrece revelionul la munte in Ro, este "vila Tudor" din Sinaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Care ar fi preturile la vila din Sinaia.M-ar interesa vreo 5 nopti cu tot cu revelion pentru familia mea (3 persoane)sau m-ar interesa sa mergem noi doi undeva sa petrecem in noaptea de revelion si cu copilul sau noi doi in noaptea de revelion si copilul (9ani) cu o gasca de copii iar restul zilelor sa ne distram toti trei .(Poate vreo pensiune ). La mine in oras la majoritatea localurilor se mananca si se bea si se danseaza manele iar mie nu-mi plac manelele mai ales cand sunt repetate la infinit anumite melodii cu dedicatie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aurora56

Care ar fi preturile la vila din Sinaia.M-ar interesa vreo 5 nopti cu tot cu revelion pentru familia mea (3 persoane)sau m-ar interesa sa mergem noi doi undeva sa petrecem in noaptea de revelion si cu copilul sau noi doi in noaptea de revelion si copilul (9ani) cu o gasca de copii iar restul zilelor sa ne distram toti trei .(Poate vreo pensiune ). La mine in oras la majoritatea localurilor se mananca si se bea si se danseaza manele iar mie nu-mi plac manelele mai ales cand sunt repetate la infinit anumite melodii cu dedicatie.

Chiar si la Hotel Delta??? Am stat acolo asta vara si a fost super de super....ce conditii si ce mancare....NOTA 10

Mergi la inceput

La multi ani!
Sa sarbatoriti frumos.Te-ai referit la hotel Delta din Tulcea ?
De obicei acolo vin de revelion numai persoanele cu pretentii si functii inalte si cu multe fumuri si noi nu ne incadram in acea categorie.

Mergi la inceput

Intradevar am facut si noi nunta acolo acum 11 ani si a fost superb.Am fost la o nunta acolo anul trecut si a fost si mai frumos dar de revelion nu cred ca avem acces atat din cauza preturilor cat si din cauza somitatilor .

Mergi la inceput