Imi cade parul rau.....

Imi cade parul rau..... | Autor: loneanbianca

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce sa ma mai fac....imi cade parul de vreo 2 luni tare rau...in sensul ca asa niciodata nu mi-a mai cazut. Iar unghiile la fel, tinind cont ca sunt scurte si tot se exfoliaza....Ce sa folosesc?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

pastile cu extract de urzica de la laboaratoeale medica, ti le recomand din suflet, cura de 3 luni spun ei, insa la mine dupa 2 saptamani si'au facut efectul (iau 2 pe zi) . Apoi eu sunt fan declarat al sampoanelor de la favisan, pana acum foloseam numai sampon nutrtitiv pentru cresterea parului,insa luna trecuta au scos pe piata un nou sortiment : sampon cu extract de ginko biloba impotriva caderii parului,il folosesc de vreo 3 saptamani si e bunutz (incurca parul insa folosesc dupa balsam si se rezolva problema asta).
Incearca favisan, il gasesti numai la magazine naturist sau la plafar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Of....si tu....

Si eu sunt disperata - mi-e si teama sa-mi mai periez parul....

Dupa 2 luni de cazut parul intr-un hal fara de hal...l-am mai scurtat (cam la jumatate) si am inceput impachetarile cu uleiul de ricin.

Parca nu mai cade asa...dar inainte de fiecare spalat la cap ...cateva ore stau cu "tratamentul"...

Uite nu stiam de pastilelel cu extract de urzica...ia sa fac cercetari...

Sa stii ca nu suntem singurele..toate amicele mele se plang de acelasi lucru..Fiecare incearca "diverse"... dar nimic 100% garantat..

Pt. unghii...nu le mai las nelacuite deloc - cum a sarit un pic lacul cum le-am facut din nou (lac transparent cu tratament de la Loreal..scump...rau..)..Spal cu manusi de menaj - e o catastrofa....dar parca e mai bine..

Ah..si am inceput sa iau vitamine - complet de multivitamine/minerale...

Oricum...nu-s f. multumita...de efecte..

Pupici mici
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu spal doar cu manusi...fara nici nu ma gindesc cum ar fi...cu oja le fac si eu mereu pt ca am observat ca asa cit de cit sunt mai prptejate.
o sa incerc si sampoanele naturiste si pastilele cu urzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

Buna fetelor,
Ma inscriu si eu in clubul celor care-si "lasa" parul peste tot. Situatia e disperata si la mine si dureaza de ceva vreme. Am incercat tot felul de sampoane (inclusiv un tratament de la Kerastase pe care a,m dat o groaza de bani)si tot degeaba
Asa ca am zis sa le incerc si astea naturiste, prin urmare mi-am luat samponul acela cu ginkgo bilboa de la Favisan si inca un tonic capilar 2 in 1 tot de la ei, cu argila si aloe. Sa vedem ce rezultate vor da.
De Chelstop ce stiti, ca mie si asta mi l-au recomandat de la magazinul naturist de unde am cumparat produsele de mai sus?

Anderra, patilele acelea cu urzica de unde le pot cumpara? La farmacie sau la magazine naturiste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

pastilele astea de la laboratoarele medica eu le iau tot de la magazinele naturiste. sunt 40 de comprimate si costa in jur de 60 de mii. Luam 3 pe zi (ca eram usor disperata ca imi cadea parul cu pumnu')dar pastilele astea trateaza si acneea asa ca dupa 2 saptamani mi se uscase pielea de pe fata , acum iar doar doua pe zi...si primavara asta am luat vreo 2 luni si vreau ca na parul cade in cant normale, nu ca inainte, insa unghiile mele sunt de vis , asa unghii nu ama vut niciodata,macar pentru unghii si merita sa luati urzica asta.

Si multumurile le adaug tot fetelor de pe forum, ca tot de aici am aflat si eu de pastilele astea romanesti si mult mai ieftine decat aceleasi chestii de la firme straine si de 3 ori mai scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Intr-adevar sunt bune pastilele cu extract de urzica!
Trebuie facuta o cura de 3 luni dar la mine dupa 3 saptamani de folosire au inceput sa se vada efectele.
Am mai folosit si lotiunea regeneranta pentru par cu ulei de ricin si petrol de la Gerovital si a fost ok.Pe ea scrie sa stai 2 ore cu ea pe cap sau daca suporti mirosul poti sta o noapte intreaga si efectul este garantat!
Am folosit si ChelStop dar nu am fost prea multumita.
Acum am facut o pauza si vad ca nu mai imi cade asa de mult.Sper sa fie bine in continuare!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Am urmat tratament cu Eurovita pentru par si unghii(vitamine),timp de 3 luni.S-a vazut rezultatul si am fost multumita.Timp de 3 luni le-am luat,cate una pe zi,si mi-a crescut parul exact ca la bebelusi,am ramas uimita si nici nu a mai cazut.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_tudor spune:

Fetelor,eu una am devenit obsedata cu parul asta al meu.Peste tot prin casa dau de el!M-am tuns cam 20 de centimetrii,am luat o luna pastile "Eurovita"-sincer vorbind nu am fost deloc multumita de ele-am incercat Gerovital cu petrol-schimbam mirosul in casa nu altceva-am incercat vreo saptamana sa imi dau cu tinctura de ardei iute-dar ma usturau ochii-si azi mi-am cumparat de la farmacie "Forcapil" .
Asa mi l-a laudat farmacista(dupa spusele ei e cel mai bun produs de gen de pe piata) ca nu am rezistat si l-am luat-tratament pt 3 luni-100 ron.
Sper sa nu plang dupa bani..
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ro spune:

Eu am aceeasi problema.Imi cade ff mult par.Si unghiile nu va mai spun!!le tai scurte tot timp ca mi se rup.Am inceput de 2 sapt un tratament cu DIVAVIT,de 3/zi.Deocamdata nu mai vad asa mnult par sa imi cada
va mai scriu daca sunt progrese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Intru si eu in club
Am gasit o crema de par Viva Natura (cumparata de la Plafar) cu petrol si plante, trebuie tinuta 15-45 de minute, cu masaj al scalpului, parul arata stralucitor dupa aplicare si cade mai putin in saptamina care urmeaza..

Eu iau si Revalid dar nu se simte vreo imbunatatire spectaculoasa

Am de gind sa incerc si eu pastilele cu extract de urzica, si favisan.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput