menta-antidot in homeopatie?

menta-antidot in homeopatie? | Autor: loneanbianca

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva daca menta nu este voie sa consumam in tratamentele homeopate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

da,poate fi un antidot dar in cantitati mari.tu cat timp faci tratament?eu am facut la un medic 4 zile si nu prea am avut incredere si nici nu m-am vindecat .am schimbat medicul si am facut o luna.la ce medic ai fost?toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu stiu ca nu ai voie menta, nici macar pasta de dinti cu menta. Nici ciocolata, nici sa pui mana pe bobitele alea, nici sa nu mananci nu stiu cat timp inainte si dupa ce iei bobitele.Nici alcool. Erau f multe chestii pe care doctorul trebuie sa ti le zica.
Eu am luat astfel de tratament ptr tiroida si m a ajutat f mult.

Succes! A! A fost combinat si cu acupunctura!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Matei face tratament homeopatic si dr ne-a zis clar sa nu-i dam ceai de menta!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Si eu stiam la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Mie imi da niste picaturi 3 zile pe luna care actioneaza de fapt pe toata luna. Deci nu iau granule. Auzisem insa ca totusi menta a fost gresit trecuta pe acele liste. Oricum nu folosesc....dar.... mai rau daca si ciocolata e interzisa ca eu maninc aproape zilnic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si cola e interzisa si cafeaua, musetelul, esentele tari (mentolul)...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciocolata nu e interzisa. fiindca poate contine cofeina, ciocolata poate sa amplifice efectul remediului si {poti) sa ai anumite simptome, dar nu e interzisa. Menta este insa antidot. Cat despre pasta de dinti, foloseste Sensodine cu fluor, e excelenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Eu stiu ca in astfel de remedii este interzis orice excita creierul, inclusiv parfumurile.Am un medic homeopat ca ne e si prieten de familie si am discutat cu el despre aceste remedii mai mult.Mi-a dat si mie de 3 ori.M-au ajutat aceste remedii sa renunt la ulciuri(eu mincam non stop ciocolata si dulce).Poate pt faptul ca eu luam remediul pt a renunta la dulce, mi-au fost interzice orice alimente care sa contina ciocolata.Dar menta, asa cum spuneau si fetele, este interzisa cu desavarsire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

mersi fetelor. Acum sunt cam suparata ca am facut de 4 luni tratament pt circulatie si vad ca tot imi ingheata picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

www.homeopatieonline.ro
www.homeopatie.ro
poate va sunt de folos aceste site-uri

Mergi la inceput