cine fumeaza si alapteaza?

cine fumeaza si alapteaza? | Autor: alinka

Link direct la acest mesaj

este o curiozitate a mea in legatura cu acest subiect.si cate tigari pe zi?

alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

sper ca nu se va gasi nimeni...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

E una in parcul meu cu fetita de aprox. 5 luni: nu a fost zi sa nu o vad cu tigara aprinsa si cu copilul in carucior.Mai grav este ca mai mereu era intr-un grup de mamici cu bebei la fel de mici si acelea stateau sa le fie afumati copii.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adinag

sper ca nu se va gasi nimeni...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Crezi ca se risca cineva?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

am eu pe vecina care este si asistenta medicala la spital ...fumeaza 1 pachet pe zi si alapteaza in acelasi timp...ca dehh este stresant sa alaptezi si se calmeaza cu cate o tigare ...

Elena34+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andali spune:

Nu recunoaste nimeni?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

andali, chiar daca ar recunoaste cineva, nu ar face decat sa genereze o noua disputa......
E de preferat sa interpretezi lipsa raspunsurilor ca un raspuns negativ la intrebare.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

Eu am fumat cateva tigari pe zi cand o alaptam pe piti, dupa ce a facut 3 luni, dar inainte cu 3-4 ore de a o alapta, asa mi-a zis la <scoala mamei> ca in 3-4 ore iasa tot, am fost foarte stresata ca nu-i fac bine la piti, dar nu m-am putut abtine, si acum regret.
Am o prietena si zice ca in Spania toate femeile gravide si care alapteaza fumeaza si nu au nici o taina, nu zic ca e bine, dar fiecare face ce-l duce capul, pe mine atata m-a dus, si acum imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu am fumat in timp ce alaptam, imediat dupa ce-i dadeam san fumam. Si da, Elenalove, exact de asta - pentru mine alaptatul a fost un cosmar.
Deci ieseau cateva tigari pe zi, nu stiu exact. Eu nu am putut sa renunt la fumat si am refuzat sa ma isterizez ca omor copilul cu cateva tigari pe zi.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am fumat. Si-mi pare rau. Am fumat si-n timpul sarcinii cam un sfert din cat fumam inainte. Si asta o regret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

dragelor , eu nu am nimic impotriva...din contra...fiecare face ce vrea...doar ca este riscul de a naste copilul bolnavior sau a pune multe riscuri in sarcina...mai bine ma abtin de la fumat in perioada sarcini si mai ales atunci cand alaptezi...

eu am fost fumatoare inraita..de la 1/2 pachete pe zi ...pana in ziua can am aflat ca sunt insarcinata cu primul pitic...am aruncat pachetul de tigari si nu am mai fumat decit atunci cand aveam baietul deja mare de aproape 1 anisor...si de fumat am fumat doar asa ocazional la o cafelutza cu amica sau la o iesire la disco...dar m-am putut abtine de la a deveni iar dependenta de tigari...

acum sunt iar insarcinata si nu am pus tigare in gura , dar totusi imi este frica sa nu cumva sa pateasca piciul meu din burtica ceva ...ca am fumat inainte sa aflu ca sunt insarcinata.

p.s nu am fumat cu bb 1 si am nascut baietul cu maltformatie la inima...de accea cred ca daca mai si fumam cat am fost insarcinata puneam viata lui bb la multe alte riscuri, si poate era mai rau de cum a fost.

p.s si mai cred ca a fuma cand alaptezi nu este deloc sanatos nici pentru tine si nici pentru copil...decit sa fi stresata ca alaptezi mai bine nu mai alapta si relaxeazate.(parerea mea)

Elena34+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput