Maternitatea CFR2?

Maternitatea CFR2? | Autor: simkat

Link direct la acest mesaj

Cand am ramas insarcinata am inceput sa ma interesez de medici mai buni si maternitati cu conditii decente. La momentul respectiv am constatat ca CFR2 este una din cele mai curate si cu cele mai bune conditii atat pentru mama cat si pentru copil.
Acum mi-a trimis mesaj, o prietena care a fost in maternitate si mi-a zis "ce te-a apucat sa te duci in maternitatea asta pentru ca este un jeg si o imputiciune de nedescris si nici urma de paturi cu telecomanda ... asa cum mi-ai spus tu?" Nu stiu ce sa mai cred! Este adevarat ca eu am mers doar dupa ce am citit pe net, dar nu am fost in saloane sa vad cum este.
Nu stiu ce sa mai cred si nici nu vreau sa platesc rezerva, asa cum am facut cu baietelul, cand am nascut la Filantropia.

22+ cu & Raducu(19.02.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ba mie nu mi s-a parut deloc o imputiciune de nedescris,bine nici luna de curat dar a fost ok pana la urma.Si rezervele sunt de 2-3-4 paturi si au telecomanda,nu mai stiu exact daca toate paturile dar stiu ca 2 aveau,cele de la intrare,celelalte 2 paturi din rezerva mea erau dupa un perete si nu mai tin bine minte daca erau cu telecomanda.Dar am vazut si rezerva doar cu 2 paturi.Eu am fost multumita mai ales de personal.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Patul meu avea telecomanda, am nascut in ianuarie anul acesta. Am avut un pat de langa usa, nu mai stiu de celelalte cum erau, chiar nu mai imi amintesc dar imi vine greu sa cred ca erau diferite de al meu.
Poate prietena ta a fost la sectia de ginecologie, nu la maternitate, maternitatea e foarte curata si frumoasa, mie mi-a placut.
Eu zic ca cel mai bine e sa faci o vizita acolo si sa te convingi tu insati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

.Mergi cu incredere la CF 2!Io am nascut 2 copii acolo.Conditiile sunt f bune ,se poarta frumos cu tine indifernt daca le dai spaga sau nu,paturile au telecomanda,aer conditionat.......daca as mai naste un copil tot acolo as merge.Singura problmea(zis io)e ca nu lasa vizitatori inauntru decat greu,dar si asta e tot spre binele nostru si al copiilor(se aduc mai putini microbi)Sarcina usoara !

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Singurul salon in care nu erau paturi cu telecomanda este salonul nr 15, dar acolo stau doar cele care au probleme in sarcina, nu lauzele.
In rest toate saloanele au paturi cu telecomanda, o sala postoperatorie de vis, o masa de nasteri unica poate in Bucuresti, AC peste tot, termpoan, apa calda si tot ce vrei.

Eu una nu stiu ce ma faceam dupa cezariana fara acel pat minune.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Asa intelesesem si eu, caci conditiile de aici nu prea le gasesti in alte maternitati, numai ca eu nu am fost in saloane si cand mi-a zis acum, prietena mea, m-a lasat muta. Am fost o data, cand am avut niste probleme si m-a dus intr-un salon (probabil 15, nu stiu, al 2-lea salon pe stanga) care nu era, intr-adevar, asa cum citisem eu, numai ca m-am gandit ca acesta trebuie sa fie salonul unde stau mamicile cu probleme nu cele care au nascut.
Spuneti-mi voi ati vizitat saloanele inainte de nastere, si daca da, cum ati procedat? Ma gandeam sa ii dau ceva unei asistente si sa o rog sa imi arate si mie.

22+ cu & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lya

.Mergi cu incredere la CF 2!Io am nascut 2 copii acolo.Conditiile sunt f bune ,se poarta frumos cu tine indifernt daca le dai spaga sau nu,paturile au telecomanda,aer conditionat.......daca as mai naste un copil tot acolo as merge.Singura problmea(zis io)e ca nu lasa vizitatori inauntru decat greu,dar si asta e tot spre binele nostru si al copiilor(se aduc mai putini microbi)Sarcina usoara !

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Faptul ca nu lasa vizitatorii inauntru nu mi se pare un lucru rau, din contra! La prima nastere era salonul nostru de nu puteai sa respiri. Nu ma puteam odihni deloc, cu toate astea era un avantaj ca nu aveam copii in salon, ca altfel cred ca faceam o criza.

23+ cu & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sigur ai fost in salonul 15. Si eu sunt profund mirata de ce a spus prietena ta. N-am mai auzit pe cineva sa vorbeasca asa despre acel spital.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Sigur a fost o neintelegere, fiindca eu i-am trimis un mesaj prin care o rugam sa fie mai explicita, unde anume a fost..., iar ea nu mi-a mai raspuns nici acum. Nu stiu ce sa cred, ceea ce stiu este ca ea este foarte incantata de Giulesti si nu vrea sa accepte ca fiecare merge unde ii convine mai bine si unde gaseste un medic bun.

Mergi la inceput

Fetelor, m-am intalnit intamplator cu prietena mea si mi-a spus ca a nascut fina sora-sii la CFR2 si a fost si ea la maternitate.
Acum am elucidat cazul, fina a fost "cazata" in salonul nr. 15 (am intrebat-o expre numarul salonului si pozitionarea acestuia), unde mai erau inca 3 mamici cu BB-ii in salon. M-am mirat fiindca eu stiam ca in acel salon, de care mi-ati spus si voi ca nu este prea OK, nu duc mamicile cu bebelusii ci numai pe cele care au probleme sau care vin la monitorizari. Acolo am fost si eu o data si nu prea mi-a placut, dar... Cand am fost pe 25.10. la control, am bagat ochiul intr-un salon din dreapta (unde era o usa intre-deschisa) si totul arata bine si curat.

Mergi la inceput